Restaurant Black Sea (Tarabya)

Vizualizari 7.352 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Turceasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 9 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt53120

Restaurantul Black Sea e fostul Tarabya, despre care cei care locuiesc in Pipera au mai auzit, fiind deschis de ceva vreme. E cunoscut mai ales ca "restaurantul turcesc cu peste", pentru ca asa se si prezinta si se pozitioneaza. Numele e schimbat de curand, insa la telefon s-au prezentat tot cu cel vechi, Tarabya, adica. Sunt pe soseaua Pipera-Tunari, foarte aproape si peste drum de alt restaurant, Mahi Mahi, intr-o vila care a fost construita pentru locuit, cu o gradina in fata. E o casa cu etaj, amenajata un pic altfel decat te-ai astepta de la un restaurant, insa e o atmosfera calda si placuta, mai ales ca are foarte mult plante, in orice loc in care incape cate un ghiveci.

Mancarea nu a fost atat de buna pe cat ne-am asteptat, desi am mers exclusiv pe recomandarile lor. Cea mai buna a fost o supa de peste, restul au fost destul de comune. Si mai sarate decat ar fi fost cazul... Oricum, nu de facut un drum lung pana acolo, venind din oras.

Serviciul a fost bun, mai ales ca patronul turc pare sa stea mai tot timpul acolo, cu o carte in fata (carti de citit, nu de joc) si cu ceva de baut alaturi, de vorba cu alti turci.

Sunt sigur ca turcii de la Black Sea - Tarabya pot face mancare mult mai buna decat mi-au dat mie, daca vor. Cum se face pentru a obtine bunavointa lor, eu nu stiu, insa puteti incerca un drum pana in Pipera, poate sa fie si o chestiune de noroc, la urma urmei... (GB)

Localizare Restaurant Black Sea (Tarabya)

Sos. Pipera - Tunari 22, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Adresa este soseaua Pipera-Tunari numarul 22 si nu numarul 34. Am innebunit taximetristul pana l-am gasit.

Reply

Numarul de telefon pe care l-ati afisat este numarul unui alt restaurant. Faceti va rog modificarea sau stergeti-l pur si simplu. Multumesc.

Reply

imi place fata de cum era prima si mancarea cred atmosfera a ramas aceiasi il salut pe mister hassan si personalul si poate ne vedem curand

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + seven =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,