Restaurant Yardini (inchis)

Vizualizari 11.670 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt70117

Un restaurant tineresc, bucatarie urbana, gradina fumoasa

Yardini e un restaurant deschis in primavara lui 2014 intr-o casa veche de pe Stirbei Voda, aproape de intersectia cu Popa Tatu. Nu e mare, are o sala cu cateva mese in fata si una mai mica in spate, mobilate destul de auster, modern, tinereste, cam minimalist; arata destul de bine, in ton cu vremurile. Curtea din spate e foarte frumoasa, spate in spate cu Biserica Popa Tatu, cu niste copaci, am reusit sa surprind cate ceva in poze, chiar daca acum e parasita, fiind iarna.

Au o bucatarie cam nedefinita la Yardini, de inspiratie de moment a bucatarilor, ceea ce poate fi numit acum, geneic, bucatarie urbana, de Internet. Mancarea a fost destul de buna pentru un astfel de specific, o mancare obisnuita, totusi, fara finete. Daca i-as fi incadrat la bucatarie internationala, de pilda, asa cum au spus ei, ar fi trebuit sa le dau mai putin.

Preturile sunt normale, nu atat de mici pe cat ar astepta clientela pe care o vizeaza, adica tinerii mai linistiti si intelectualii. Am avut o chelnerita cam aiurita, se pare ca la chiar primele ei zile intr-un astfel de job, facand cu inocenta eforturi mari ca sa intre in rol. Ne-a placut ca patronul a avut rabdare multa cu ea si se straduia sa-i arate ce si cum trebuie sa faca fara sa o faca sa se simta prost.

Yardini e un restaurant tineresc, cu mancare pentru acest segment de clientela, care o va duce mult mai bine vara decat iarna, din cate ne dam noi seama. Sper sa se descurce rezonabil, apreciem felul acesta de a face lucrurile in lumea pestrita a restaurantelor bucurestene. (GB - noiembrie 2014)

Localizare Restaurant Yardini (inchis)

Stirbei Voda 84A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 9 = seventeenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,