Despre Ali Baba Restaurant

Restaurant Ali Baba din Bucureşti, restaurant cu specific oriental, este amplasat în zona Muncii, pe Şoseaua Mihai Bravu la nr 213, în apropiere de intersecţia cu Calea Călăraşilor, Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Decebal.

Restaurantul, decorat în stil oriental, ne aminteşte de povestea binecunoscută a lui Ali Baba şi formula magică " Sesam, deschide-te !" a peşterii cu comori. Meniul de restaurant adună preparate din bucătăriile popoarelor orientale: libanez, persan, turcesc, sirian, irakian, etc.

Într-un decor în care tronează pe tot peretele chiar pictura cu Ali Baba, pereţii fiind sculptati şi pictaţi de mână cu meşteşug, numeroasele obiecte de artizanat oriental crează un adevărat colţ de orient în care vă invită să degustaţi specialităţi libaneze, persane, turceşti, siriene, irakiene din bucătăria libaneză, persană, turcească, siriană, irakiană gătite de maeştrii bucătari cu experienţă bogată în domeniu: Khaled Kalfat din Liban şi Arkan Kadr din Irak.

Restaurantul Ali Baba oferă posibilitatea de organizare mese festive, petreceri firme, aniversări, organizări petreceri private, evenimente speciale, onomastice, recepţii. Comenzi mâncare pentru servicii take away.

Arăbesc, Oriental

Khaled Kalfat & Arkan Kadr

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Muncii / Est

Şoseaua Mihai Bravu 213

L - D 10:00 - 23:00

Rating și review-uri