Despre Arcade Cafe

Arcade Cafe este în inima inimii Bucureştiului, în centrul Centrului Vechi, în mijlocul bulevardului cu piatră cubică şi clădiri uzate. O cafenea care se evidenţiază prin designul asemănător unei mansarde pariziene, cu vedere la Turnul Eiffel. Aici avem dovada că micile alei din Capitală nu-s demne de frecventat doar vara, atunci când sunt "aglomerate" de mesele scoase-n stradă.

Atmosfera caldă şi relaxantă în care toți oaspeţii cafe-pub-ului devin prieteni doar după prima bere te va cuceri imediat şi te va duce cu gândul la unul din pub-urile aşezate pe străzile Parisului.

Interiorul este generos, compartimentat în 3 zone de şedere şi permite organizarea de diverse evenimente, de la o cină romantică în doi, la aniversări şi evenimente de companie.

Salonul Arcade Cafe:

Prima parte este un salon cu mese de lemn şi scaune din fier forjat care domină cadrul, tot felul de obiecte de decor îți atrag atenția, de la candelabre, la tablouri şi tot felul de lămpi cu lumină caldă.

WinterGarden Arcade Cafe:

Arcade Cafe are şi o terasă interioară (wintergarden). Aici atmosfera este relaxantă, spațiul este plin cu plante şi elemente din fier forjat lipite pe pereţi care provin parcă din alt secol.

Pub & Lounge Arcade Cafe:

Ultima parte este spațiul de la subsol (denumit de noi lounge). Ca orice lounge care se respectă, culorile calde sunt completate de canapele confortabile, de scaune pătrate, multe tablouri vintage şi obiecte de decor alese cu gust. Un loc cu o ambianţă plăcută cu un design deosebit unde au loc săptămânal seri de karaoke, seri de muzică live,petreceri tematice cu Dj.

Tot la subsol există un băruleţ intim astfel încât, fie că ai un coffee break, un prânz, o cină, sau un eveniment de seară, totul este la îndemână pentru o servire rapidă.

Bucătăria Arcade Cafe:

Bucătăria are specific internațional şi veți recunoaște cu uşurinţă influenţele italieneşti, franţuzeşti şi românești. Fie că veți alege friptura de vită, platoul de brânzeturi fine, ciuperci gratinate cu mozzarela, rucolla, nuci şi sweet chili, o duzină de paste şi salate sau chiar coastele de porc (fierte în bere neagră, sos soya şi miere). Interesante sunt şi sandwich-urile de la Arcade în care găsești în ele, pe lângă cartofi wedges şi somon, prosciuto crudo, ton… calitatea ingredientelor alese de noi vor transforma fiecare fel de mâncare într-un festin al papilelor gustative.
arcadecafe.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Centrul Istoric / Ultracentral

Smârdan 30

L - D 10:00 - 03:00

Rating și review-uri