Despre Atelier Gourmanderie

Atelier Gourmanderie este un loc cu care ne mândrim! Un colț de lume în care toată familia ta se poate relaxa gustând din mâncarea noastră gândită nu doar să vă bucure, dar să fie şi sănătoasa. La noi vii nerăbdător şi pleci cu un frumos sentiment de voie bună. Nici nu poate fi altfel, căci am creat acest bistro ca toţi cei care ne trec pragul să se bucure până în suflet. Cu adevărat! De aceea vă oferim tot ce știm noi că-i mai bun, mai gustos şi mai drag. Toate acestea într-o atmosferă relaxantă, ca să-ţi tihnească şederea. Avem un spaţiu de 30 de locuri pe care te invităm să-l umpli cu prieteni, familie, oameni dragi, de la cei mai mici, la cei mai mari. Poftiţi la noi cu toţii, uşa, precum şi inima, ne sunt mereu deschise!

Cum alegem ingredientele din bucătăria noastră?

Să fie naturale, să fie de soi, să fie gustoase şi să fie de calitate. Ştim, nu e uşor să fie îndeplinite toate aceste condiţii. Însă noi am reuşit! Am căutat furnizori direcţi, de cele mai multe ori chiar producătorii. Aşadar, luăm la prima mână ingredientele cu care gătim la Atelier Gourmanderie. Legumele, uleiurile, carnea, făina, ouăle, fructele, mirodeniile, tot ce intră pe mâna bucătarilor noştri este cercetat până la origine, testat şi gustat, pentru a ne asigura că toate mâncărurile se ridică la aşteptările voastre şi ale noastre. "Tot ce-i mai bun" a devenit posibil, pentru că am investit pasiune, răbdare şi talent. Singurele ingrediente cu care poate lua viaţă un loc unde revii, iar şi iar, pentru că ai găsit în sfârşit ce căutai. Atelier Gourmanderie se numeşte şi va deveni numaidecât prăvălia ta preferată!

Am visat la un loc unde ne-ar plăcea şi nouă să mâncăm ceva deosebit, împreună cu familia ori împreună cu prietenii. Am visat la un loc unde ne e drag să petrecem timp cu oamenii din viaţa noastră. Am visat la un loc care arată astfel încât să încânte ochiul şi sufletul din primul moment în care îi păşeşti pragul. Şi, nu în ultimul rând, am visat la un loc unde să găsim oameni pasionaţi de ceea ce gătesc, oameni care se bucură de orice oaspete. Şi pentru că n-am găsit un astfel de loc, l-am creat! Pur şi simplu. Aşa s-a născut Atelier Gourmanderie, după pofta inimii noastre. Bistro, atelier culinar şi prăvălie!

Pentru că ne dorim ca la noi să mănânce şi copiii, am ales cu băgare de seamă fiecare furnizor. Ne-am dedicat întru totul descoperirii celor mai bune reţete de mâncăruri alese, cu cele mai sănătoase ingrediente. Am creat o ambianţă care cucereste pe oricine ne vizitează, flămând de mâncare gustoasă şi flămând de frumos. Şi, peste toate, am păstrat buna tradiţie a ospitalităţii româneşti, cu care ne mândrim peste graniţe. Căci numai aşa suntem mulţumiţi, când pleacă omul sătul şi bucuros de la noi!

Internațional

Visa, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică

București/Ilfov

Erou Iancu Nicolaie 67

12:00 - 23:00

Rating și review-uri