Despre Avido Bistro

Mancarea asa cum era odinioara… Fara pesticide, organisme modificate genetic si culturi pe repede-inainte…

O idee aparent simpla, insa in acelasi timp complexa, ce ne-a insotit pe intreg parcusul calatoriei noastre si ne-a permis sa va propunem astazi, cu mandrie, conceptul nostru.
Buna, suntem Madalina si Cristina, iar impreuna am pus bazele unui bistro a carui semnatura sa fie respectul nostru pentru oameni si natura.

De la cafea de specialitate, prajită cu cateva zile înainte de a fi servită, pâine cu maia artizanală, plămădită de noi în fiecare dimineață, la omlete, supe, sandwich-uri și prăjituri făcute în casă, conceptul Avido oferă oamenilor o alternativă sănătoasă, fără compromisuri, într-o societate în care alimentația este adesea impusă de ritmul alert al vieții urbane.
Împărtășim pasiunea noastră pentru un stil de viață sănătos și o alimentație cât mai autentică, cu prietenii noștri de la ferma Nașul Roșu, ferma aflată în al doilea an de conversie ecologică.

Și ei ca și noi, cred cu tărie în alimentele gustoase dar și sănătoase care ne hrănesc corpul, sufletul și mintea, motiv pentru care împreună, încercăm să punem pe masă tot ce este pur, simplu, adevarat.
Asa că iată-ne, gata de a împărtăși visul nostru cu fiecare client doritor să ne treacă pragul.

Bio, Bistro, Specialty Coffee, Urban, Vegetarian

Sorin Chelsău

Mastercard, Visa

Parcare publică, Parcare supraterană

Floreasca / Nord

Calea Floreasca nr.91-111

L - Închis
M - D 10:00 - 22:00

Rating și review-uri