Despre Caffe Citta

Restaurantul Caffé Città te invită să te bucuri de o experiență italiană autentică în materie de gust și atmosferă. Situat pe Calea Victoriei nr 63-81, în cadrul Radisson Blu Hotel Bucharest, în imediată apropiere de Ateneul Român, localul este foarte luminos, amenajat modern, cu pereți de sticlă care dau către bulevard, și cu o ambianță urbană. O terasă exterioară, deschisă pe timpul verii, completează experiența și permite oaspeților să savureze diversele arome într-o ambianță „al fresco”.

MENIU CAFFÉ CITTÀ
Savurează cele mai bune preparate din bucătăria italiană la Caffé Città! Bazat pe rețete autentice, pregătite de bucătarul șef în bucătăria deschisă, meniul cuprinde numeroase feluri apetisante de paste, risotto, pizza, antipasti și alte mâncăruri tradiționale. Chef George Baciu are o experiență de peste 15 ani în gastronomie și este cel care are grijă ca fiecare preparat să fie cât mai autentic!
În plus, la Caffé Città te poți bucura zilnic (între 06:30 și 10:00) de autenticul colazione all’Italiana. Un mic dejun tipic italian, care va completa perfect cafeaua ta de dimineață. Vrei un croissant și un cappuccino? Sau poate o omletă Bolognese ori o frittata cu legume la grătar? Orice alegi, ziua ta începe mai bine cu o porție de energie savuroasă!

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Universitate și o scurtă plimbare pe jos până pe Calea Victoriei.
Cu autobuzul: pe str. Știrbei Vodă, foarte aproape de Hotel Radisson Blu, au stație liniile 126 și 368.
În plus, în zonă ai acces atât la parcare publică, cât și la parcare privată, cu valet.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard și Visa).

Italian

George Baciu

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică, Valet parking

Victoriei / Ultracentral

Calea Victoriei nr.63 - 81, Radisson Blu Hotel Bucharest

L - D 11:30 - 23:30
Mic dejun: L-V: 6:30-10:30, S-D: 7:00-11:00

Rating și review-uri