Despre Cetatea Berarilor

Înfiinţată în 2011, Cetatea Berarilor a intrat în programul zilnic al locuitorilor cartierului Titan, și a reuşit să aducă oameni din toate colţurile oraşului, datorită calităţii deosebite a preparatelor, a preţurilor fără concurenţă şi a atmosferei călduroase şi relaxate că cea din puburile britanice.

La noi găsiţi bunătăţi gătite că la bunica, platouri delicioase reci şi calde, pizza, paste, grătare, salate aperitiv sau ceva bun și dulce. De băuturi şi licori nu mai vorbim pentru că ne recomandă numele!

Berea proapătă și rece la draft sau la sticlă, platourile cetăţii, alături de cele 6 LCD-uri de ultima generaţie în interior şi 8 LCD-uri pe terasă, sunt ingredientele perfecte dacă dacă doriţi să urmăriţi evenimentul sportiv preferat în cele mai bune condiţii!

Vă place să mergeţi la Karaoke sau la un concert cu Muzică LIVE? Jucaţi Darts sau aveţi de organizat un Botez sau o Nuntă? Toate acestea le găsiţi sau le puteţi organiza în Cetatea Berarilor. Trebuie doar să să consultaţi meniurile şi calendarul evenimentelor noastre sau să vorbiţi cu managerul nostru direct în locaţie.

Internațional, Românesc, Pub, Sports Bar, Grill

Visa, Mastercard

Parcare publică

Titan / Est

Bd-ul Camil Ressu 41

L - D 12:00 - 00:00

Rating și review-uri