Despre Cherie Saveurs de Russie

Dacă îți dorești să explorezi aromele, gustul și istoria bucătăriei rusești, te invităm la Cherie Saveurs de Russie - singurul restaurant cu bucătărie rusească din București.

La Cherie Saveurs de Russie totul, inclusiv mâncarea, are șarm și rafinament aristocratic. De fapt, povestea începe cu meniul Cherie Saveurs de Russie. Am cules cele mai delicioase bucate tradiționale rusești, care stârnesc nostalgia ospațului în familie, în inima oricărui rus și le servim într-un mod dichisit, aproape aristocratic, pentru a transforma întreaga masă într-o adevărată experiență a culturii rusești, în toată splendoarea sa – culori, gust și arome.

Bucătarul șef readuce în farfurie atât preparate faimoase în casele marii nobilimi ale St. Petersburgului și Moscovei cât și bucate care încălzeau sufletul locuitorilor friguroasei Siberii. La aperitiv te poți rasfata cu Clătite cu somon și icre roșii și “Forshmak” pe clătita din cartof sau poți începe festinul cu una dintre cele mai faimoase salate rusești - Selyodka Pod Shuboy - Hering pe pat de legume cu maioneză. Pentru a-ți potoli foamea, poți mânca ca un vânător din Taiga, o farfurie bună de pelmeni cu smântână sau ca un țar, alegând Beef Stroganoff – un preparat gourmet creat de bucătarul șef personal, pentru una dintre cele mai bogate și puternice familii din Rusia secolului 19. La finalul festinului vă recomandăm să nu ignorați desertul: Torturi cremoase, care au caștigat deja inimile publicului bucureștean, mere rumenite la cuptor, prune umplute cu nuci poșate în vin roșu, toate așteaptă să fie savurate rând pe rând.

Va trebui să reveniți de câteva ori ca să degustați fiecare preparat din meniu și să puteți spune că ați descoperit farmecul bucătăriei rusești și ați înțeles sufletul rusesc.

Rusesc

Visa, Mastercard

Parcare publică

Parcul Carol / Central

Cornelia 26

12:00 - 00:00

Rating și review-uri