Despre Chico Chillout

Te invităm în fiecare zi, începând cu ora 12:00, pe Str. Nicolae Tonitza nr. 10 din Centrul Istoric, să faci cunoştinţă cu Chico Chillout, cel mai nou spaţiu de Sushi Lounge & European Food înfiinţat de Dima din LaLa Band şi Dima de la "Dansez pentru tine".

Chico Chillout s-a născut din dorinţa de a face cunoscută publicului larg bucătăria internaţională, precum cea japoneză sau europeană. Chico Chillout este locul ideal în care poţi încerca preparate internaţionale tradiţionale şi contemporane, preparate de bucătari cu experienţă. Trăieşte experienţa de a mânca sănătos şi gustos la Chico Chillout, un loc pe care îl veţi îndrăgi de la prima vedere şi prima degustare.

Restaurantul Chico Chillout surprinde, încânta şi delectează fiecare client prin preparate proaspete şi atent preparate, printr-o atmosferă prietenoasă şi relaxantă. De la sushi până la specialităţi din carne, peşte şi fructe de mare şi deserturi delicioase, fiecare platou servit la Chico Chillout va fi o adevărată plăcere.

De asemenea, Chico Chillout organizează evenimente: zile de naştere, petreceri private etc. Clienţii noştri pot să se bucure de un business lunch pe cinste.

European, Fusion, Japonez

Mastercard, Visa

Parcare publică

Centrul Istoric / Ultracentral

Nicolae Tonitza 10

12:00 - 00:00

Rating și review-uri