Despre Elfi Sky Bar

Cum să începi, să fii sigur că vei fi înţeles de cine va citi aceste gânduri, simple şi pline de energie, a trei persoane, comune şi totuşi diferite în viaţă…

Casa Elfi s-a născut din visul a doi prieteni, a căror pasiune pentru mâncare, atmosferă caldă şi distracţie discretă s-a materializat în Cucina Casa Elfi – restaurantul italian din Bd Pipera Nr 64.

Denumirea restaurantului vine de la al treilea suflet frumos care şi-a pus amprenta caldă asupra Cucinei. Spirite libere ale aerului, frumoase, mândre şi iubitoare de libertate şi frumos, Elfii sunt, dincolo de ajutoarele lui Moş Crăciun, fiinţe care aspiră la mai mult, mai frumos şi mai înalt. Frumoşi şi visători, elfii ajută pământenii să pătrundă visarea, zborul, gândul, nemărginirea; să meargă dincolo de ceea ce văd cu ochii.

Am născut un copil al gastronomiei, din dorinţa de a însănătoşi mintea omului, atât de solicitat de societatea plină de fast food şi junk food şi de mii de reclame de mâncare ieftină şi meniuri last minute.

Aşa s-a născut Casa Elfi, locul unde timpul pleacă şi visele culinare devin o realitate.

Nu se ştie clar care a fost primul, denumirea restaurantului sau conceptul sau de design interior; este clar pentru cine intra în restaurant că atmosfera elfească calmă şi prietenoasă te îmbie să nu mai pleci.

Plecând de la ideea pizzeriilor de familie italiene unde toţi clienţii sunt la fel de importanti, iniţial am vrut să facem o “sufragerie” unde clienţii să poată mânca, bea şi să schimbe o vorbă cu cineva care chiar ascultă şi acordă importanţa la ceea ce spun. Dar am simţit că trebuie să facem mai mult. Astfel, ne mândrim că ne putem întâmpina clienţii, care în cele mai multe cazuri depășesc această condiţie şi ne devin prieteni, cu un şemineu cu lemne pentru clipe de relaxare şi să nu uităm coniacul, precum şi cu o bibliotecă în care se găsesc cărţi … adevărate … Unele încă mai au mirosul cernelii şi pagini lipite între ele. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la umplerea rafturilor cu titluri şi autori de mare valoare.

Mâncarea este un subiect aparte. Toată mâncarea în acest restaurant este gătită pe loc pentru a putea păstra energia şi gustul peştelui, grâului, legumelor şi fructelor. Facem toate eforturile să o păstrăm cât mai aproape de natural. Am evitat, cu succes considerăm noi, să adăugăm în meniu cartea de bucate. Am vrut să fie simplu astfel încât să nu pună presiune şi să nu indecidă clientul. Dacă aveţi o preferinţă, un fel de mâncare care nu se regăseşte în meniu, Chef-ul nostru va fi încântat să-l puneţi la încercare şi va veni personal să vă preia comanda. Este o plăcere pentru bucătăria noastră.

Nu avem de gând să mulţumim pe toată lumea; nu face parte din misiunea noastră, fiindcă ar insemna să nu mai fim noi şi ţinem foarte mult la autenticitate.

Am fost fericiti să găsim în Pipera oameni de o valoare morală deosebită; prietenoşi, calzi, deschişi, cu un bun simţ şi o politeţe remarcabilă – oameni Frumoşi. Le mulţumim şi pe această cale că ne-au primit între ei şi suntem onoraţi ori de câte ori ne trec pragul.

Împărtim cu drag îmbrăţisări tuturor clienţilor.

Internațional, Italian, Sky Bar , Urban

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

București/Ilfov

Erou Iancu Nicolae 29, Etaj 5

L - V 12:00 - 00:00
S - D 11:00 - 00:00

Rating și review-uri