Despre Exclusive Zone Lounge

Unicul cigar lounge din Romania, Exclusive Lounge este un local high-class, elegant, rafinat, luxos, unde aveti posibilitatea de a savura trabucuri premium si de a va delecta cu o serie de bauturi si gustari sofisticate. O experienta holistica menita sa imbie si sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, sa ofere cele mai intense arome intr-o atmosfera de un rafinament fara egal.
Echipa Exclusive Zone Lounge va pune la dispozitie o serie de produse exclusiviste in materie de trabucuri si bauturi premium pentru ca experienta fiecarui client sa fie speciala si unica. Va indrumam in lumea seducatoare a tigarilor de foi, din dragoste pentru trabucuri, din dragoste pentru calitate si rafinament.
La Exclusive Zone Lounge va puteti intalni cu partenerii de afaceri, va puteti delecta in compania prietenilor si a partenerului/ei intr-o atmosfera eleganta, savurand un trabuc atat in interior cat si pe terasa lounge-ului, un cocktail si degustand preparate culinare fara egal, elaborate in colaborare cu Chef Nicolai. In plus, puteti achizitiona produsele noastre de la magazinul aflat in incinta lounge-ului. Nu stiti ce sa alegeti? Echipa Exclusive Zone Lounge va indruma pas cu pas.
Exclusive Zone Lounge. Trabucuri si bauturi premium , experienta gourmet fara egal, eleganta si rafinament intr-o atmosfera la superlativ.

Cigar Club, Evenimente, Gentleman's Club, Social Club

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Str. Paris nr.59A

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri