Despre Galletto Ristorante

O clădire cu poveste

Grădina Sangria a reușit să se facă iubită de bucureșteni ca unul din cele mai speciale locuri de luat masa în oraș, mai ales datorită colecției de palmieri și atmosferei meditaraneene protejate ca într-o seră de un acoperiș mobil de sticlă. La începutul anului 2017, un nou concept a reanimat această frumoasă clădire construind o poveste în jurul personajului “Galletto”, care apare acum în diferite ipostaze în toate colțurile restaurantului dar și ca principal erou al meniului: cocoșelul gătit pe jar.

Bucătărie Italiană

Conceptul îi aparține lui Andrei Gaman, care, după ce a lansat în București Trattoria Il Mulino și Osteria Zucca, continuă drumul restaurantelor cu specific Italian cu o nouă provocare. O combinație care include pe de o parte aceleași ingrediente de calitate, specifice bucătăriei italiene (mozarella, burrata, prosciutto, fructe de mare, pizza la cuptor de lemne, pește sau carne de vită maturată) dar și noutatea adusă de cocoșelul “Galletto”.

''Toată experiența mea, dar mai ales cei 8 ani petrecuți în Italia, m-au convins că micul nostru Galletto oferă o alternativă sănătoasă și accesibilă pentru o masă fără compromisuri. Sper ca și atmosfera relaxată a restaurantului să invite la degustarea sa de către un număr cât mai mare de bucureșteni.'' Andrei Gaman

Grădină, Italian, Pizzerie, Terasă

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Romană / Ultracentral

Str. Caderea Bastiliei nr.78

L - D 12:00 - 22:30

Rating și review-uri