Despre GUXT

Bistro GUXT vă poate oferi o experiență culinară deosebită, punctând foarte sus la toate capitolele: atmosferă, bucătărie, meniu de băuturi, servicii. GUXT nu este un restaurant. Nu este nici cafenea, bar, bistro sau cofetărie. Este mai puţin decât fiecare dintre acestea, dar mai mult decât toate la un loc. Îl denumim „club”, dar aceasta numai fiindcă nu am găsit un termen mai potrivit. Suntem, deci, GUXT – Club de Explorări Culinare.

De ce GUXT? De ce nu GUST? Schimbarea unei litere simbolizează, în opinia noastră, dorinţa de explorare, de a încerca lucruri noi, de a descoperi alte căi de a te bucura de mâncarea şi de băutura de calitate.

Publicul pe care ni-l dorim la GUXT este format din cei care năzuiesc să aibă parte de o experienţă complexă, deosebită şi originală. Mâncarea şi băutura sunt doar actorii principali ai unui spectacol culinar, care mai include şi povestiri, discuţii, expuneri, fotografii, filme şi muzică, toate îmbinate astfel ca să ofere o experienţă gastronomică originală, cum probabil nu veţi găsi în nici un alt loc în Bucureşti. GUXT este locul unde se organizează evenimente ce pun accent pe partea culturală a gastronomiei. Explorăm mâncarea şi băutura pe coordonate geografice, temporale şi imaginative; concepem meniuri din toate culturile culinare, readucem în atenţie reţete din bucătăria străbunilor, propunem preparate cu ingrediente obişnuite, banale chiar, dar folosite în ipostaze neobişnuite.

Aducem oamenii împreună, oferindu-le experienţe inedite şi ocazia de a socializa.

Bistro GUXT funcționează doar seara, între orele 17:00-22:00, în fiecare

zi cu excepția duminicii.

Internațional, Modern cuisine

Carmen Diaconu

www.guxt.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Str. Anton Pann nr.29

M - S 18:00 - 21:00

Rating și review-uri