Despre Jazz Book

Odată, la intersecţia dintre străzile doctorilor Lister şi Carol Davila mergea tramvaiul, printre bătrânii platani şi casele domneşti de pe vremea logofătului Cantacuzino. Acum, în încercarea de a păstra atmosfera boemă a cartierului istoric, am creat Jazz Book. De aici se aud întotdeauna acorduri fine de pian, uneori de safoxon, alteori de chitară acustică.

Ideile din spatele conceptului Jazz Book, nu au putut fi puse în practică decât în acest cartier al Bucureştilor. Am profitat de farmecul de altădată al zonei pentru a putea combina muzica live cântată de către muzicienii de jazz selecţi şi talentaţi, români sau străini, cu o bucătărie internaţională care conţine feluri de mâncare speciale şi o selecţie de vinuri fine şi calitative.

Treptat, în aproape doi ani, locul nostru a devenit un mic paradis al iubitorilor de muzică, al artiştilor români şi al publicului doritor de un cadru intim şi distins. Jazz Book este un rezultat al prieteniei şi căldurii oamenilor deosebiţi, care pun valoare în orice fac.

Evenimentele organizate la noi sunt aproape întotdeauna acompaniate de muzică live, fie că e vorba de o degustare de vinuri, de aniversarea unui artist, sau pur şi simplu de o după-amiază relaxată într-o zi de muncă.
www.jazzbook.ro

Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Cotroceni / Central

Carol Davilla 1

09:00 - 00:00

Rating și review-uri