Despre La Cantine de Nicolai

Chef Nicolai Tand este unul dintre cei mai recunoscuți bucătari din România și un împătimit al artei culinare franțuzești. Așa că nu este de mirare că restaurantul său, La Cantine de Nicolai, a devenit unul de referință pentru gastronomia franceză, în peisajul localurilor bucureștene.
Situat central, pe strada Povernei 15-17, în zona bulevardului Lascăr Catargiu, restaurantul elegant, deschis în 2009, este o destinație preferată de localnici și expați deopotrivă, celebrități și iubitori de frumos. Amenajat cu opere de artă pop din galeria pariziană a lui Laurent Strouk, La Cantine de Nicolai este un local prietenos, cu o atmosferă rafinată, ideal pentru o întâlnire de afaceri, o cină romantică sau o seară relaxantă petrecută pe terasă, în compania prietenilor.
În plus, La Cantine de Nicolai se pot organiza evenimente private.

MENIU La Cantine de Nicolai
Rafinamentul despre care vorbeam se regăsește în tot și toate – de la amenajarea cu mult bun gust, până la farfuriile ireproșabile. Chef Nicolai Tand a creat un meniu simplu dar elegant, care include specialități din bucătăria franceză, cu ingrediente de sezon autentice, livrate săptămânal din Franța. Implicat activ în bucătărie, Nicolai supervizează întreaga activitate, pentru a se asigura de calitatea fiecărui preparat. Aici poți savura o porție de Foie Gras preparat în casă, Ravioli cu confit de rață sau scoici Saint Jaques, împreună cu un desert fin și un pahar de vin bun.
Pentru evenimente speciale poți alege între „Menu d'affaires”, „Menu gourmet” sau „Menu degustation”.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Victoriei sau la Romană și apoi să faci o scurtă plimbare pe jos
Cu autobuzul: în apropiere au stație autobuzele 300 și 381
În plus, în zonă ai acces la parcare publică dar și la parcare cu valet (între 12:00 și 24:00).

Restaurantul acceptă plata cu cardul (American Express, Mastercard și Visa).

Brasserie, European, Franțuzesc, Internațional

Nicolai Tand

American Express, Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Povernei 15 -17

L - D 11:00 - 22:00

Rating și review-uri