Despre Lido's Brasserie

Amplasată în cadrul hotelului Lido by Phoenicia, pe Bulevardul General Gheorghe Magheru 5-7, unul dintre cele mai avangardiste bulevarde ale Bucureștiului Interbelic, Lido’s Brasserie a fost concepută din dorința de a readuce la viață gloria vremurilor de altădată.

Designul combină o mixtură de elemente din stilul Art Deco cu cel modern reprezentată prin nuanțele pastelate care reflectă rafinament, eleganţă și confort păstrându-și aerul nostalgic al Micului Paris Interbelic. Evenimentele diverse, degustările, muzica live vor completa atmosfera plăcută pe care o vei găsi la Lido’s Brasserie.

Ia-ți un moment de răgaz și bucură-te de preparatele culinare din meniul conceput cu pasiune de bucătarul chef. Aici vei găsi preparate cu specific internațional cu accente mediteraneene. În zilele toride de vară, Lido’s Brasserie va dispune și de terasă unde vei putea discuta în tihnă „gazetăria”.

Braseria a păstrat numele vechiului hotel etalon al Bucureștiului,“Lido”, nume care îşi are rădăcinile în Italia şi vine de la staţiunea Lido di Venezia, situată pe o plajă din zona Lagunei Veneţiei.
Te așteptăm

Bar, Brasserie, Evenimente, Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Romană / Ultracentral

Bulevardul Magheru nr.5-7

L - V 07:00 - 01:00
S - D 07:00 - 03:00

Rating și review-uri