Despre Madame Pogany

Madame Pogany este un concept urban modern a cărui poveste a început în Octombrie 2010. Pagina această de Facebook s-a inventat şi reinventat de câte ori am simţit alături de voi că a fost nevoie.

Au trecut mai bine de 5 ani de zile de când Madame Pogany face parte din elită locaţiilor de clubbing din Bucureşti. Eclectici, deschişi la nou şi curioşi, la Madame Pogany dorim să ne păstrăm publicul de weekend, pe voi toţi cei care aţi aderat la politica noastră muzicală: ceea ce ne place nouă are întotdeauna prioritate în faţă tendinţelor celorlalţi.

Programele de club sunt mereu diverse, sofisticate şi combină mereu headlineri internaţionali consacraţi ca Zwettw, Nhan Solo, MoonWalk, Robotnick, Jimpster, Superlounge, Federico Locchi, Shur-i-kan, Bluford Duck, LoveBirds cu cei mai buni artişti români ai momentului: Adrian Eftimie, Dj Optick, Raoul Russu, The Model, OK Corral, MoonSound sau Radu Crişan.

Astfel, de mai bine de 5 ani cu ocazia petrecerilor de weekend cu muzică electronică ne aplicăm semnătură originală pe mâinile şi în sufletul celor care au ştiut dintotdeauna unde să se distreze.

Inevitabila scenă avangardistă de evenimente la Madame Pogany îţi regăseşti în fiecare weekend "mojo-ul", energia şi cheful de distracţie.

Urban, Club, Gastrobar

Visa, Mastercard

Parcare publică

Floreasca / Nord

Banu Antonache 40

L - M 09:00 - 24:00
J 09:00 - 01:00
V 09:00 - 02:00
S 11:00 - 02:00
D ÎNCHIS

Rating și review-uri