Despre MAIZE farm to table

Situat în apropiere de Piața Dorobanților, pe str. Paris 61A, MAIZE este un restaurant sofisticat, de fine dining, definit de conceptul farm to table, integrat în bucătăria modernă românească.
Elegant, foarte frumos amenajat, MAIZE este un spațiu care te cucerește fără prea mari eforturi.
Restaurantul este împărțit în trei zone distincte, fiecare pe un pricincipiu diferit. Friendsʹ bar (sau kitchen bar) este locul unde se servește meniul restaurantului. În inima restaurantului, Chefʹs table este o masă de doar șase locuri, unde puteți sta de vorbă cu chef-ul în timp ce acesta vă gătește, vă propune și vă explică despre minunatele preparate incluse în meniul de semnătură. Tot aici este și zona de grătar, cu foc de lemne. Aceasta este, de altfel, aria cea mai exclusivistă a localului. În cea de-a treia zonă, Laid Back, vă puteți relaxa în canapeaua încăpătoare, sau la mesele cu demi-fotolii, și ieși pe terasa cu vedere către strada Paris. Restul meselor din restaurant sunt liantul între cele trei zone despre care v-am povestit. Este un loc cu o atmosferă specială și o arhitectură a spațiului foarte interesantă, potrivit inclusiv pentru grupuri.

MENIU MAIZE farm to table
Inspirându-se din natură, din gusturile, mirosurile și culorile pământului, meniul MAIZE îți oferă tot ce are bucătăria mai bun. Se lucrează numai cu ingrediente de cea mai bună calitate, de origine controlată, fără chimicale, pesticide sau insecticide. Și asta indiferent dacă vorbim de peștele din captura zilei, sau de făina adusă de la singura moară pe apă care mai există în România.


CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Piața Victoriei, apoi o scurtă plimbare pe jos, de 10 minute
Cu autobuzul: la Piața Dorobanților au stație liniile 131, 301, 330, 331, 335.
În zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

European, Fine dining, Modern cuisine, Românesc

Adrian Pahontu

maize.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Str. Paris nr.61A

L - M 12:00 - 16:00; 18:00 - 00:00
Mi 12:00 - 00:00
J - V 12:00 - 16:00; 18:00 - 00:00
S 10:00 - 16:00
D 10:00 - 15:00

Rating și review-uri