Despre Meze Taverna

Pe str. Nicolae Tonitza nr. 6, în Centrul Istoric al Capitalei, vei regăsi o fărâmă de Grecia, în această tavernă cu aer autentic mediteranean. MEZE Taverna este un restaurant cu specific grecesc, unde mâncarea savuroasă, gătită după rețete elene, se îmbină cu elementele de decor tradiționale și atmosfera caldă și primitoare specifică Greciei.
Cuvântul „meze” derivă din persanul „maza”, care înseamnă gust. Iar „mezés” sunt considerate ca făcând parte dintr-o ramură specială a bucătăriei grecești, menite să complementeze, să trezească și să accentueze simțurile. Pornește într-o călătorie culinară și o aventură gastronomică împreună cu prieteni, zâmbete și povești. Pentru că Meze înseamnă bucuria de a împărți, înseamnă viață adevarată și bucurie…

MENIU MEZE Taverna
Inspirându-se din rețete vechi, culese din Insulele Ionice, Macedonia și Creta, (unele păstrate chiar din vremea Greciei antice sau din perioada Bizantină), la MEZE Taverna preparatele sunt gătite cu ingrediente proaspete, folosind arome pure și simple. Carnea asezonată cu mirodenii dulci, brânzeturile excepționale, aroma uleiului de măsline, deserturile răcoritoare, toate dau naștere unei experiențe culinare deosebite. Începe cu gusturile ușoare, urmate de cele picante, pentru ca la final să le alegi pe cele mai echilibrate. Nu uita să încerci și Ouzo, băutura specifică Greciei. În plus, săptămânal se prepară specialități noi, din pește și fructe de mare proaspete.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la Piața Unirii și o scurtă plimbare pe jos.
Cu autobuzul: la Piața Națiunilor Unite au stație liniile 104, 123, 124 și 385.
În zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Grecesc, Mediteranean

mezetaverna.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

Centrul Istoric / Ultracentral

Str. Nicolae Tonitza nr.6

L: 11:00 - 24:00
M - D 10:00 - 02:00

Rating și review-uri