Despre Mon Paris

Un spaţiu ideal pentru orice moment al zilei, „Mon Paris Restaurant & Lounge" s-a deschis oficial în luna iulie 2016.

Prin diversitatea preparatelor culinare dorim să vă oferim cea mai de efect varietate gastronomică, îmbinând bucătăria franţuzească cu bunătăţi româneşti, precum "desertul copilăriei". Împletind mai multe stiluri gastronomice, carnea, peştele şi fructele de mare sunt la rang înalt şi se combină în perfectă armonie cu mirodeniile şi sosurile cu ierburi aromatice. Vinurile şi brânzeturile sunt special alese pentru a da o notă distinctă restaurantului şi pentru a transforma fiecare masă într-o adevărată aventură. Elementele cheie care ne definesc sunt PASIUNEA şi SERIOZITATEA cu care arta gătitului este tratată de către mestrii noştri bucătari.

Mon Paris Restaurant & Lounge poate fi locul potrivit pentru a savura un pahar de vin cu prietenii, pentru a petrece o zi de răsfăţ culinar, locul ideal pentru o seară relaxantă într-o atmosfera cu muzică de lounge sau, în timpul săptămânii, pentru un prânz rapid de afaceri.

Suntem aici pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de o servire de calitate a unor mâncăruri gătite cu drag, cu măiestrie şi atenţie sporită de o echipa tânăra de profesionişti.

Va aşteptăm cu drag!

Franțuzesc, Internațional, Mediteranean, Terasă

Florin Stefan

Mastercard, Visa

Parcare publică

Romană / Ultracentral

Mihai Eminescu 118

L - V 09:00 - 24:00
S - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri