Despre Pizzeria Gili

Într-un minunat decor, călduros și intim, la Pizza Gili întalnești atmosfera prietenoasă din tradiționalele restaurante italienești. Indiferent că ai o întalnire de afaceri sau vrei să te bucuri de o seară în oraș cu persoana iubită, acesta este locul pe care trebuie sa îl alegi.

Meniul propus este unul de calitate și diversificat, care te invită să guști cele mai delicioase preparate ale bucătariei italiene. Banalele paste se transformă aici in paste pregătite cu mult drag, chiar în restaurant, pentru ca tu să te bucuri de o nouă experientă culinară de excepție. Nu poți spune că ai cunoscut bucătaria italiană pâna nu ai gustat o pizza de la Gili!

Italieni asociează orice preparat cu un pahar de vin deosebit, așa că de ce să nu o faci și tu? Lista de vinuri care însoțește meniul este atent aleasă pentru a se potrivi de minune cu preparatele tradiționale italienești.

Atunci când te gandești la bucataria italiană, te gandești automat la delicioasele paste și la o pizza cu blat perfect. Pizza Gili iți oferă o gamă variată de paste, pizza, pește, preparate italiene și deserturi delicioase pe care trebuie să le incerci. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru o vizita alături de prieteni.

Italian, Pizzerie

Visa, Mastercard

Parcare publică

Titan / Est

Baba Novac 9-11, Complex Rucăr

09:00 - 23:30

Rating și review-uri