Despre OSHO

OSHO o experiență gourmet unică

OSHO, primul restaurant-măcelărie din România, îmbină gustul perfect al preparatelor din carne sau din pește proaspăt cu atmosfera relaxantă a restaurantului, într-o experiență gourmet desăvârșită.

Carnea de la cele mai bune rase de vite din lume precum Limousine, Black Angus sau Wagyu, este maturată conform rețetelor proprii. Procesul complex de maturare folosit de OSHO necesită un echilibru perfect între timp, temperatură și umiditate, acesta fiind și secretul gustului perfect și unic al cărnii de vită OSHO.

Peștele proaspăt și fructele de mare de la OSHO Fish sunt selectate cu grijă, de trei ori pe săptămână, de către expertul OSHO care le cumpară la 4 dimineața din Spania, paradisul peștelui. Alături de mezeluri apreciate din Spania și Italia, în meniurile OSHO se gasesc și vinuri speciale din România, Franța, Italia sau Lumea Nouă.

Iosif Ștefanescu Chef OSHO Steak, recomandă din noul meniu OSHO excepționalele Wagyu New York, preparate din cea mai cunoscută rasă japoneză Wagyu, care sunt crescute în condiții speciale, fără stres, masate zilnic, cu muzică ambientală și hrănite cu cereale, fibre, fructe și bere, aromatele Black Angus Ribeye, delicatese precum Bison Ribeye sau specialități cum ar fi Royal Osho Burger, cu foie gras.

Marcos Antonio Cano Ruiz, Chef OSHO Fish, recomandă pentru această vara faimosul Jamon Pata Negra dar și savuroasele platouri Boiled Marsicada, cu creveți și languste sau trilogia Seafood, cu caracatiță, creveți și midii sau caracatița și tonul pe gratar.

Iscusina bucătarilor OSHO a fost savurată și de personalități internaționale precum: Sharon Stone, Nicolas Cage sau membrii Buena Vista Social Club.

Despre OSHO:

Lansat în 2010, OSHO este primul restaurant-măcelărie din Romania și unul dintre primele cinci restaurante premium din București. Încă de la început OSHO a însemnat inovație prin aducerea în premieră în România a celor mai exclusiviste tipuri de vită și cut-uri. Din 2011, sub conceptul Steak House and More, a fost deschis OSHO Fish.

Chef Iosif Ștefanescu este unul dintre cei mai importanți chefi din România și-a început cariera în 1994. Între 2008 – 2011 a facut parte din echipa hotelului Radisson București unde a pregatit platouri delicioase pentru personalități precum Madonna, Cuba Gooding Jr. and Nicolas Cage.

Chef Marcos Antonio Cano Ruiz lucrează în gastronomie de la varsta de 13 ani și a început prin a-și ajuta tatăl în restaurantul Caballo Rojas, unul dintre cele mai renumite restaurante din Andaluzia. Marcos a lucrat în restaurante de top din Madrid, Sevilla, Cordoba, Insulele Canare, Granada și Malaga, preparatele sale fiind savurate de personalități precum: regale Juan Carlos I al Spaniei, Michelle Obama, Julio Iglesias sau Antonio Banderas.

Internațional, Steakhouse

Chef Marcos Antonio Cano Ruiz

Visa, Mastercard, American Express

Parcare publică

Primaverii / Nord

Bd-ul Primăverii 19-21

L - V 10:30 - 23:00
S - D 10:00 - 22:00

Rating și review-uri