Despre Zigolini Ristorante

Cu o experienţă de peste 10 ani, Zigolini Ristorante îşi încântă zilnic clienţii cu specialităţi ale gastronomiei italiene şi internaţionale. Meniul bogat satisface cele mai pretenţioase gusturi acoperind o paletă diversificată de preparate. Salatele aromate, gustările cu specific italian şi accente internaţionale, supele delicate şi specialităţile maestrului bucătar păstrează "tonalitatea" stilului peninsular.

Pastele şi pizza "a la Zigolini", cu aluat făcut în casă, îmbogăţite cu cea mai bună mozzarella şi un sos de roşii parfumat conturează restaurantul ca unul autentic Italian şi garantat vă vor face să vă întoarceţi de fiecare dată!

Salonul cochet şi atmosfera intima a restaurantului sunt cadrul ideal pentru o întâlnire de afaceri, cu prietenii sau o cină romantică. Dacă doriţi să luaţi prânzul cu familia sau doar o pauză de la agitaţia cotidiană, restaurantul dispune de 80 de locuri, un decor lejer şi o ambianţă distinsă – garanţia unor momente speciale. Preparatele desăvârşite, servirea ireproşabilă şi mediul primitor, degajat, dar elegant în acelaşi timp sunt "reţeta" perfectă pentru petrecerea timpului liber.

Vă invităm aşadar să vă convingeţi de mâncarea savuroasă, ingredientele şi aromele italiene "asezonate" cu influenţele bucătăriei internaţionale şi să vă bucuraţi de un vin nobil într-o atmosferă caldă.

Zigolini Ristorante, aproape de tine, oricând, cu gusturi alese!

Italian

Maria Ungureanu & Iulian Ciopraga

Visa, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică, Parcare subterană

București/Ilfov

Erou Iancu Nicolae 103bis, Jolie Ville

12:00 - 22:30

Rating și review-uri