Despre Restaurant Maccheroni

Am deschis primul restaurant Maccheroni în 2004. Între multele restaurante cu specific italienesc care există în București, Maccheroni a încercat să aducă o notă aparte promovând bucătăria romană autentică, o bucătărie care îmbină preparatele consistente, pe bază de carne și ciuperci, specifice zonelor de la nord de Roma, cu rafinamentul delicateselor marine care abundă în zona de litoral vecină capitalei italiene.
Ne-am schimbat locația în mai multe rânduri, cautând mereu „la buona fortuna”. Majoritatea prietenilor ne-au urmat la fiecare mutare, și ne bucurăm pentru asta. Pe unii i-am pierdut din diverse motive, regretându-i sincer.

În februarie 2016 ne-am mutat într-o nouă locație, în zona Dorobanți-Floreasca. Un resturant mic și cochet, cu o grădina plină de flori.

Oferim un meniu echilibrat, pregătit cu atenție la detalii, din cele mai bune ingrediente și în același stil, de la inaugurare și până în prezent. Nu facem compromisuri la calitate… Și de ce am face-o când știm că un client nemulțumit este un client pierdut pentru totdeauna? Oferim pastele clasice italiene folosind rețetele tradiționale, dar veți găsi și creații originale savuroase.
Chiar dacă nu sentem la malul mării, preparatele cu fructe de mare sunt delicioase, gătitul lor fiind plăcerea bucătarului.

Italian, Mediteranean

maccheroni.ro

Visa, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică

Floreasca / Nord

George Calinescu 51

L - D 12:30 - 23:00

Rating și review-uri