Despre Restaurant Phill

Phill – restaurantul gusturilor fine

Un nou loc pentru iubitorii gusturilor fine atât în materie de artă culinară, cât și în materie de design. Expresie a rafinamentului contemporan, inovația este conceptul care vorbește cel mai bine despre acest restaurant. Este deopotrivă surprinzator, colorat și savuros. Gustul este martorul unei selecții de preparate alese cu grijă. Bogația sa rezidă în varietatea și prospețimea ingredientelor.

Meniul este într-o dinamică permanentă dictată de trecerea anotimpurilor. Astfel, fiecare sezon îți dezvăluie noi plăceri culinare. “Meniul Phill este o călătorie prin lume, o experiență culinară exemplară ale cărei coordonate sunt procedeele de preparare și ingredientele originale. Rezultatul se traduce în mâncăruri cu note unice: Sashimi new style - Black Angus beef, Miso Black Code, Tertar de Boeuf, Tournedos Rossini sau Linguine all'astice” sustine Prevenda Hristu, chef Phill.

Vizual te surprinde prin design-ul modern și original. Întreg decorul poartă semnatura autenticității. “Conectivitatea este cuvântul ce definește conceptul de design a lui Phill. La nivel funcțional, de geometrie dar și la nivel emoțional. Personajul central al amenajării (elefantul Phill), paleta cromatică, asocierile de materiale au urmărit angajamentul afectiv al celor ce pătrund în acest spațiu.

Phill este un loc care te invită să te bucuri în familie de tot ce e mai frumos. Cei mici au la dispoziție un loc de joacă care așteaptă să fie descoperit. Echipat în acord cu cele mai noi tendințe tehnologice se adresează copiilor de toate vârstele.

Internațional

www.phill.ro

Mastercard, Visa

Parcare publică

București/Ilfov

Drumul Potcoavei 120

12:00 - 22:30

Rating și review-uri