Despre Restaurant-Terasa Allegro

Allegro este un brand ce a pornit in anul 1997 . Restaurantul a fost renovat si incepand cu februarie 2009 va asteapta intr-o noua forma respectand ultimile cerinte.

Fiind amplasat intr-un cadru rafinat, original si prietenos este locatia ideala pentru o masa memorabila care sa va satisfaca cele mai exigente cerinte gastronomice, aici gasiti preparate delicioase si originale, facute dupa retete proprii.

Localul este împărțit în două saloane unul de 60 și altul de 140 de locuri având o atmosferă rafinată. Preparatele și servirea ireproșabilă fac orice client să se simtă bine și să revină. Ambianța este animată de band-ul localului care cantă de miercuri până sâmbătă între 19:30 – 22:30.

O importanță deosebită este acordată organizarii evenimentelor speciale,pregătindu-se pentru clienți condiții și avantaje deloc de neglijat.

Organizăm nunți, botezuri, parastase, conferințe,recepții, cocktail-uri, seminarii,training-uri, mese festive, petreceri private, de firmă, onomastici până la 140 de locuri.

Internațional, Evenimente

Visa, Mastercard

Parcare publică

Titan / Est

Bd-ul Nicolae Grigorescu 20

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri