Despre Restaurant Zarada

Phoenicia Grand scrie o noua poveste. Ca orice poveste si aceasta are un nume. Ea se numeste Zarada si vorbeste despre un loc cu totul special. Un restaurant, pe care noi, autorii povestii, l-am conceput ca pe o stare de spirit, pentru ca am pornit de la ideea ca mancarea iti creaza amintiri.

Restaurantul acela in care intri pentru ca vrei doar sa mananci ceva si realizezi ca acolo este defapt locul in care esti primit cu respect si zambete, pentru ca mai apoi sa iti dai seama ca ai vrea sa gusti din toate preparatele din meniu, iar in final sa iti doresti sa revii.

Ne place sa credem ca datorita experientei acumulate, Zarada va fi un punct de reper, cand vine vorba de localuri din Bucuresti.

Cu o capacitate de 64 de locuri, Restaurantul Zarada, deschis in incinta Hotelului Phoenicia Grand, vine in intampinarea clientilor sai cu o varietate de preparate atat din bucataria internationala cat si din cea romaneasca. Platouri reci, salate proaspete, ciorbe si supe, peste 20 de retete pe care le puteti alege la felul principal pe baza de carne ori peste si cateva deserturi delicioase si rafinate, toate si-au facut loc in meniul nostru.

Iar daca va este pofta de pizza, trebuie sa stiti ca maestrii bucatari o pregatesc intr-un coptor pe lemne, astfel incat autenticitatea acestui preparat sa nu se piarda.

Si daca tot am ajuns la pizza, nu am putea sa nu va prezentam unul dintre deserturile noastre „vedeta” . La Zarada veti gasi trei tipuri de „pizza desert”, care combina blatul copt in cuptor cu crema de ciocolata, fructe sau fulgi de cocos.

Internațional, Românesc

Mastercard, Visa

Parcare publică

Băneasa / Nord

Bdul. Alexandru Serbanescu, Nr.87

L - S 18:00 - 24:00

Rating și review-uri