Despre Social 1

Casual food și spritz. În fața celei mai mari clădiri din Europa.
În zona fântânilor de pe Bulevardul Unirii, la nr. 1, și la doar câțiva pași de Palatul Parlamentului, Social 1 – Restaurant cu Bar te așteaptă cu un decor amuzant, mâncare bună și o atmosferă modernă și relaxată.
Ținând cont de vecinătatea cu ceea ce a fost cândva Casa Poporului, la parterul unui bloc ridicat în perioada comunistă, nu e de mirare că decorul este inspirat din „anii de glorie” ai României din secolul trecut. Însă reinterpretat ironic, folosind limbajul comod al localurilor londoneze. Designul poartă semnătura studiolui de arhitectură PickTwo, cei care au reușit să preia elementele arhitecturale specifice anilor ’80 și să construiască, pe baza lor, un restaurant foarte modern! Astfel integrate în contemporan, elemente precum podeaua de marmură românească „de Rușchița” sau tavanul decupat parcă dintr-o sală de conferințe, dau un farmec aparte restaurantului.
Ce rezultă este o atmosferă plăcută, liniștită, adică numai bună pentru socializare (că doar de-aceea se și cheamă așa, nu?). Iar pentru asta, vara poți profita și de mica terasă umbrită de copertine.

MENIU Social 1
Social 1 este un restaurant cu specific internațional, așa încât meniul preia cele mai îndrăgite preparate din lume și le reinterpretează în stil propriu, cu multă creativitate – de la denumirile inedite și haioase, până la mixul de ingrediente și prezentare. Iar pentru ca mâncarea să aibă și mai multă aromă, majoritatea preparatelor sunt gătite „în casă”, iar în bucătărie funcționează un grătar cu cărbuni „adevărați”. În plus, spațiul include și o zonă de live cooking – un atu în plus!
Misiunea de socializare, declarată încă din nume, se reflectă inclusiv în modul în care a fost conceput meniul. Tocmai de aceea vei găsi platouri de aperitiv și băuturi menite a fi împărțite de minim două persoane. Și pentru că am ajuns la capitolul băuturi, Social 1 are rețete originale de Spritz, inspirate de cocktailuri faimoase din America, Franța sau Italia, dar și băuturi calde și cafea, fresh-uri și limonadă delicioasă, tot felul de cocktailuri, bere, spirtoase, prosecco și o selecție mare de vinuri.
De luni până vineri, între orele 12:00 și 15:00, este disponibil meniul de prânz, cu preț fix. Alege și combină un Starter cu un Fel Principal și primești un meniu diferit de fiecare dată. Plus tratament preferențial (adică un preț special) la Desert și Băuturi.

CUM AJUNGI:
Cu metroul: până la stația Izvor sau la Unirii, urmată de o scurtă plimbare până aproape de Palatul Parlamentului.
Cu autobuzul: în apropiere au stație autobuzele 136 și 385
Cu tramvaiul: La Piața Unirii au stație tramvaiele 7, 27, 32, 47
În plus, în zonă ai acces la parcare publică.

Restaurantul acceptă plata cu cardul (Mastercard sau Visa).

Bar, Internațional

Mastercard, Visa

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Bd-ul Unirii 1

L - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri