Despre Social 1

Casual food și spritz. În fața celei mai mari clădiri din Europa.

Studioul de arhitectură PickTwo, a cărui semnătură se regăsește și la STADIO, reinterpretează ironic valori din “România socialistă” și pune în valoare elemente arhitecturale specifice anilor 1980, perioada în care a fost construit spațiul cu destinație comercială.

Stilul, regăsit în toată zona denumită Centrul Civic, se face simțit prin detalii autentice precum podeaua din marmură românească “de Ruschița” a cărei restaurare a scos la lumină o execuție ireprosabilă. Tavanul este, de asemenea, un punct de atracție deoarece preia motive regăsite inclusiv în sălile de conferințe din Casa Poporului, denumirea originală a Palatului Parlamentului. Sistemul de încălzire, format din calorifere îngropate la baza geamurilor largi, face trimitere, încă o dată, la gândirea funcțională de acum 4 decenii.

Orientată spre evenimente de socializare, proiectarea spațiului include și un al doilea bar destinat sesiunilor de “live cooking”.

Meniul continuă povestea Smart Casual, începută la STADIO, cu rețete reinterpretate din toate marile bucătării ale lumii. Vrem să te suprindem cu mixul de ingrediente și prezentare. Pentru mai multă aromă, dar mai ales din dorința de a oferi mâncare sănătoasă, am adus în bucătărie un gratar cu cărbuni "adevarați" și preferăm, țn general, să pregătim totul “în casă”.

Misiunea de socializare, declarată încă din nume, ajunge și în modul în care anumite băuturi și platouri de aperitiv au fost gândite să se împartă între cel puțin două persoane. Tot de socializare se leagă și componenta “Spritz” pentru care am pregătit opt rețete acidulate, inspirate de cocktailuri din istoria barurilor din America, Franța și Italia.

Internațional, Bar

Visa, Mastercard

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Bd-ul Unirii 1

L - D 10:00 - 24:00

Rating și review-uri