Despre South Burger Garden

South Burger este primul restaurant de burgeri din sudul Bucureștiului și unul dintre cele mai renumite din tot orașul! Le-a mers faima pentru burgerii delicioși, dar și pentru atmosfera relaxată cu care te întâmpină. Fie că vii cu familia, prietenii sau colegii de birou, la ei te vei simți ca acasă. „Am ales să fim un restaurant de nișă tocmai pentru că ne plac lucrurile bine făcute și cu simț de răspundere.”
Dacă și tu ești fan ai burgerilor delicioși de la South Burger, nu mai sta pe gânduri și vizitează-i în noua locație: South Burger Garden din Bd. Metalurgiei nr.70! Te așteaptă o terasă mare, aerisită și plină de verdeață, cu 300 de locuri. Poți alege să stai la una din mesele de lemn sau în zona de „canapele” din paleți, iar dacă te prinde ploaia, există și o zonă de mese acoperite. În plus, la South Burger Garden copiii sunt bine-veniți și au la dispoziție un loc de joacă amenajat special pentru ei, să nu se plictisească cât timp adulții stau la taclale.

Meniu South Burger Garden
Vedetele meniului sunt, desigur, burgerii! Poți alege din peste 15 feluri de burgeri, pentru toate gusturile: de la faimosul Sweety Burger, la burgeri clasici, din pui sau miel, French Burger sau Italian Burger, veggie, cu halloumi sau creveți. Nu lipsesc sandvișuri renumite precum Philly Cheesesteak sau Cubano, dar nici salatele, pastele, ciorbele și multe, multe alte preparate delicioase! Cât despre băuturi, găsești din toate, pentru toți!
PS: au și meniuri pentru copii, meniu zilei (care include cate un produs la alegere din fiecare categorie - Antreuri si Fel principal – si o chifla, valabil de luni pana vineri, intre 12:00-16:00) dar și un meniu mai special, cu țigări de foi.

Burger, Internațional

NOU

southburger.ro

Mastercard, Visa

Parcare privată

Berceni / Sud

Bdul. Metalurgiei nr.70

L - D 11:00 - 23:00

Rating și review-uri