Despre Sugar & Spice

Cu siguranţă, multi dintre noi am vizitat localurile bucureştene, de plăcere sau de nevoie, aceasta din urmă pentru satisfacerea nevoii de hrană. În timpul muncii, sau în timpul liber, am hotărât în urma unei mai scurte sau mai lungi prospecţiuni, pe internet sau printre pliantele primite prin curier, locul unde vom mânca şi ne vom simţi bine. Am apreciat apoi preparatele culinare, compania prietenilor şi până la urma întreg confortul oferit de gazde. Dar, o dată lăsată în urma locantă, pentru data următoare vom căuta o altă, apoi o altă, apoi o altă…. Şi nu ştim, de ce facem asta ?!… Poate pentru că nu am gasit acolo ce căutam : atmosfera şi căldura atât de necesare pentru acel moment al zilei!

Am identificat şi noi această nevoie, am convocat urgent un brainstorming la finalul căruia decizia de a da naştere conceptului “SUGAR & SPICE” , a fost luată! A mai rămas doar punerea în opera a acestuia, în care am investit dragostea pentru prieteni şi prietenii lor, atitudinea pozitivă, căldură şi profesionalismul cu care putem să întâmpinăm şi să satisfacem rugăminţile celor care ne trec pragul.

Ne-am dorit şi am creat o atmosferă cosmopolită, modernă, lipsită de monotonie şi extrem de dinamică. Aşezaţi relaxaţi într-un mobilier confortabil, în compania muzicii de foarte bună calitate, veţi savura alături de prieteni momente de destindere, bine venite în timpul zilei, sau după orele încărcate de rutina zilnică a obligaţiilor de muncă.

Veţi beneficia de un spectacol culinar diferit, în fiecare zi. Meniul pe care îl propunem, este compus din preparate proaspete, sănătoase, gătite rapid, în condiţii de maximă sigurantă alimentară, acompaniate de vinuri şi alte licori alese!

Relaţia client – bucătar este nemijlocită în localul nostru, acesta din urmă putându-şi alege modul de preparare şi servire a meniului solicitat, dorinţa fiindu-i pe deplin satisfăcută direct, în faţa sa! În spiritul acestei relaţii, am selectat cu grijă echipa, aceasta fiind în orice moment pregatită să mulţumească gusturi dintre cele mai rafinate!

Vă invităm aşadar, dragi actuali şi viitori prieteni, să ne vizitaţi şi să vă convingeţi că după prima vizită la SUGAR & SPICE în Calea Buzeşti 71, va urma o alta , apoi o alta , apoi o alta !!!

Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Buzeşti 71

09:00 - 17:00

Rating și review-uri