Despre The Old Legend Pub

Irish pub&restaurant

Incă din exterior, Bram Stoker`s Pub atrage privirile prin peretele pictat de artistul Obie Platon, maestrul street art, care ni-l prezintă pe Vlad Tepeș cum bea o bere cu celebrul scriitor irlandez Bram Stoker, autorul bestseller-ului “Dracula”.

Încă de cum intri, te întâmpină aerul anglo-irlandez, pe care îl poți remarca atât în piesele de artă, în obiecte decorative, în piesele de mobilier precum barul, vitrinele sau lămpile Tiffany, cât și în cromatica întregului local, variind de la nuanțe de orange până la verde-trifoi, combinația irlandeza a secolulului XX.

Nu trec neobservate nici detaliile care aduc un plus de istorie româneasca în locație, de la harta României sau imaginea lui Constantin Brancuși, până la personalitati ale sportului românesc.

Lounge-ul din intrarea principală face puntea dintre două lumi în care ești invitat să pătrunzi, lumi legate prin două scări independente. Dacă ești pasionat de sport, de istoria acestuia, de aerul elegant și puternic al unei săli cu poveste, poți urca în Sala de Darts, dotată cu două ținte și sisteme profesionale de ținut scorul pentru concursuri și iubitori ai Darts-ului.

Cea de-a doua scară te invită jos, în spațiul dedicat iubitorilor de muzică live, al doritorilor de intimitate și de ritmuri pentru suflet. Acesta reprezintă locul unde sufletul și mintea ți se destind, stare data și de ansamblul de șase vitralii.

Mobilierul prietenos și confortabil din Bram Stoker`s Pub completează meniul complex pe care cea mai bună bere sau cel mai fin vin ți-l vor acompania.

Irlandez, Pub

Visa, Mastercard

Parcare publică

Sala Palatului / Central

Ion Câmpineanu 33

12:00 - 00:00

Rating și review-uri