Despre Therapy - Cafenea Terapeutică

Therapy este un nou bistro în centrul Bucureștiului, cu lumină și umbră, cafea bună, ceaiuri diverse, mic dejun delicios și sucuri proaspete.

Conceptul de la care s-a pornit a fost crearea unui spațiu în care se poate lua masa sau servi un suc detox de cea mai bună calitate, în care muzica se aude difuz și plăcut, în care poți lucra in liniște, în care ești înconjurat de plante, aerul este curat pentru că nu se fumează.

Designul este simplu, primitor, vegetal...am vrut să avem o atmosferă în care omul să se simtă comfortabil, liber, fără prea multe pretenții dar scenografic, în mișcare. Terasa este împărțită în module umbroase, este un spațiu interactiv, care o să se poată adapta oricarui eveniment și care se va schimba perpetuu datorită vegetației.

Mâncarea și băuturile sunt alese pe sprânceană, meniul este format din salate cu toate verdețurile și mirodeniile minunate, sandwich-uri, supe calde și reci, deserturi naturale, deserturi fără zahăr sau gluten, pâine cu maia, uleiuri virgine, o gamă largă de brânzeturi, sucuri din fructe, cocktail-uri non-alcoolice, limonade generoase și, bineințeles câteva tipuri de bere și vin fără alcool.

Therapy este un excelent loc pentru day parties, workshop-uri, lansări de carte, stand-up comedy, vernisaje, proiecții de filme și alte activități culturale și va avea și un spațiu de prezentare, tip magazin, în care se vor comercializa diverse produse realizate în întreprinderile sociale, obiecte de design, papuși și alimente naturale.

Mastercard, Visa

Parcare publică

Victoriei / Ultracentral

Sfinții Voievozi 60

10:00 - 23:45

Rating și review-uri