Despre TrickShot

Reunim în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts, locația ideală pentru evenimente corporate, personalizate, team building-uri, aniversări sau competiții sportive.

Atmosfera specială pe care am construit-o în jurul celor 8 piste de bowling, 10 mese de biliard și 3 ținte de darts, continuă cu aceeași intensitate în zona de restaurant, la cafenea sau pe terasă. Designul, cu o discretă nota retro, transmite un aer relaxant și îți lasă privirea să călătorească lejer dintr-un colț în altul, din dreptul bucătăriei deschise până în zona destinată pasionaților de jocuri sportive.

Trickshot este un concept nou, modern, unic în București, locul despre care știi că poate fi alegerea ta când te gândești la un restaurant cu specific internațional bun, din Nordul Capitalei, dar și locul în care evenimentele alături de colegi, prieteni sau familie, sunt pregătite până la ultimul detaliu de echipa noastră.

Începând cu micul dejun și până la cină, restaurantul nostru acordă aceeași importanță meniului oferind rețete pentru toate gusturile. începem cu aperitive asortate cu zona de sport și continuăm cu preparate din ce în ce mai elaborate în funcție de sezon. Pentru prânz îți pregătim, de luni până vineri, un meniu interesant care să merite drumul de la birou la trickSHOT sau să definească mediul ideal pentru o întâlnire de afaceri, iar burgerii pregătiți de Chef Leon in stilul trickSHOT pot fi alegerea ta în orice moment al zilei.

În weekend, restaurantul se relaxează și face loc meselor de familie unde preparatele dedicate celor mici ocupă o poziție privilegiată.

Internațional

Visa, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică, Parcare subterană, Parcare supraterană

Floreasca / Nord

Calea Floreasca 246, Promenada

10:00 - 02:00

Rating și review-uri