Despre Weiss Beer Garden

Weiss Beer Garden, restaurantul aproape de tine!

Restaurantul are o capacitate de 250 persoane şi dispune în plus de un spaţiu dedicat de joacă atât în interior, cât si în exterior, unde părinţii işi pot lăsa copiii fără să plătească pentru aceasta, o scenă si pe timp de vară o terasă încăpătoare de 300 de locuri.

Meniul este foarte variat, curpinzând de la specialităţi germane, româneşti şi o gamă generoasă de pizza, făcută la vatră. Este locul ideal unde te poţi retrage la o bere după zilele obositoare de la serviciu, să iei prânzul, să îţi petreci serile de week-end într-un ambient deosebit cu muzică live, dar şi unde poţi ieşi împreună cu toată familia, copiii având meniuri speciale şi un loc de joacă dedicat.

Nici iubitorii de fotbal nu sunt neglijaţi, terasa având în dotare trei proiectoare şi trei ecrane, la care se pot viziona cele mai importante meciuri.

Ca e nuntă, că-i botez, aniversare sau o întâlnire între prieteni, Weiss Beer Garden garantează cele mai reuşite petreceri.

Weiss Beer Garden se diferenţiază prin intimitatea şi căldura pe care o emană, devenind colţul din cartierul tău de care ai nevoie pentru a te relaxa.

Visa

Parcare publică

Militari / Vest

Bd-ul Uverturii 132

L - D: 12:00 - 02:00

Rating și review-uri