Despre Yasou

Bun venit în noul Grecesc Bucureștean din Floreasca. Vă așteptăm cu un meniu fresh și savuros, ca o vacanță în Grecia. Din bucătăria noastră de inspirație mediteraneană nu lipsesc ingredientele grecești de cea mai bună calitate, alese pe încercate de la ferme organice și microproducători de încredere.

Dacă e să fie Feta, la noi e numai Feta din Argos. Măslinele vin numai și numai din Kalamata, brânza Graviera din Arta, iar spreadurile noastre de acolo de unde-s ele mai bune: din Macedonia. Dar despre toate aceste specialități și multe altele, puteți afla mai multe în secțiunea Ingrediente, sau la o discuție prietenoasă în restaurant, cu Chef Iosif Ștefănescu. Bucătarul nostru este unul dintre promotorii mișcării OUT OF KITCHEN și e o plăcere pentru el să vă împărtășească ce se mai întâmplă în bucătăria noastră.

Cum spuneam, materia primă este grecească la noi. Dar fiind un maestru într-ale fusionului, Chef Iosif a reinterpretat rețetele elene clasice în spirit contemporan, pe gustul bucureșteanului cosmopolit.

Suntem în inima Bucureștiului și vrem să onorăm locul cu designul minimalist urban și atmosfera intimă, care încurajează conversația relaxată. Gătim cu bucurie, și ne place să vedem că vă bucurați din plin de preparatele noastre.

La Yasou, noi venim cu mâncarea, voi cu vibe-ul.

Grecesc, Mediteranean

www.yasou.ro

Visa, Mastercard, American Express

Parcare publică

Floreasca / Nord

Calea Floreasca 111-113

L - S 10:30 - 23:00
D 09:00 - 22:00

Rating și review-uri