Despre Zaitoone

Zaitoone este un restaurant libanez din Bucureşti unde cu siguranţă veţi avea parte de o experienţă orientală desăvârşită. Situat într-una dintre cele mai selecte locaţii din Bucureşti – Lacul Herăstrău, restaurantul de lux vă va introduce într-o lume ce aminteşte de basmele orientale şi din care nu veţi vrea să mai plecaţi.

Decorul, care reprezintă un adevărat colţ de orient, muzica specifică şi nu numai, dar mai ales mâncarea vă vor deschide toate simţurile şi vă vor face să benefciaţi de o experienţă orientală adevărată.

În bucătăria restaurantului libanez se găseăte una dintre cele mai bune echipe de bucătari care prepară cu suflet şi pasiune atât reţelele clasice libaneze şi orientale, cât şi alte reţete originale. La Zaitoone veţi găsi o ospitalitate fără cusur. Zaitoone, restaurant libanez Bucureşti, este perfect pentru a descoperi mâncărurile tradiţionale cele mai apreciate şi mai rafinate din lumea arabă precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vită, Shaworma de pui şi de vită.

În plus, atmosfera de aici face ca restaurantul să fie o evadare din tumultul vieţii cotidiene, permitându-vă să vă relaxaţi şi să savuraţi bucate alese. Indiferent că alegeţi Zaitoone pentru un eveniment special din viaţa voastră sau un loc în care să vă savuraţi micul dejun, prânzul sau cina, fără îndoială veţi face o alegere potrivită. Aşadar vă invităm în lumea Zaitoone, mai exact în lumea mâncărurilor libaneze excepţionale!

Libanez

www.zaitoone.ro

American Express, Mastercard, Visa

Parcare privată, Parcare publică

Herăstrău / Nord

Nicolae Caramfil 2, Parcul Bordei

L - D 12:00 - 24:00

Rating și review-uri