Restaurante cu burgeri in meniu, oferta din Bucuresti

21 aprilie 2015 | Locuri cool

Burgerii au ajuns in centrul atentiei in preferintele romanilor atunci cand ies in oras. Restaurantele au observat aceasta tendinta si au preintampinat-o cu adaugarea burgerilor in meniul lor. Burgeri de vita, de pui, de miel, burgeri vegetarieni, burgeri cu bacon, cu gorgonzola si inele de ceapa, cam toate tipurile de burgeri si-au gasit loc in oferta restaurantelor din Bucuresti.

Mai jos va prezentam o lista a localurilor unde puteti savura diverse tipuri de burgeri:

1. Vivo Fusion Bar 

Vivo Fusion Food Bar are mai multe tipuri de burgeri, printre care niste burgeri cu ulei de trufe, branza facuta in casa, branza halloumi sau pesto. Au si un tip de burger de pui. Preturile variaza de la 18 – 28 lei.

2. Buffalo Baz

Tot in zona Floreasca este si Buffalo Baz, un restaurant american gandit si cu preparate semnate de Baz Masterchef. Aici gasiti burgeri din carne de vita cu diverse alte ingrediente: bacon, ou, inele de ceapa, mozzarella sticks si un sos de semnatura. Preturile variaza de la 25 – 37 lei.

3. Osho

Osho e deja renumit pentru carne de vita servita in restaurant. Tot din aceasta isi pregatesc si selectia de burgeri: black Angus, royal burger, cheeseburgeri si burgeri cu carne de vita la gratar. Preturile variaza de la 28 – 58 lei.

4. Oro Toro by Osho

Fratele mai mic al restaurantului macelarie de top Osho, Oro Toro, aduna in meniul sau o varietate de burgeri: chilly burger, black angus burger, burger cu ciuperci si ierburi aromatice si alti burgeri speciali. Preturile variaza de la 22 la 38 de lei.

5. Vacamuuu

Vacamuuu, asa cum ii spune si numele, e tot un restaurant macelarie, asa ca e clar ca aici servesc si burgeri. Burgeri cinstiti de vita, unii chiar si cu friptura de vita, un burger cu 100% carne Angus, dar si un burger ratacit de pui. Preturile variaza de la 32 – 55 lei.

6. Stadio

La Stadio, burgerii sunt diferiti. Cel din vita e din pulpa de vita dupa o idee americana. Tot pe acelasi concept e si burgerul de somon, meniu la care se adauga si un burger de pui. Preturile variaza de la 33 – 35 lei.

7. JW Steakhouse

Cu vita americana de cea mai buna calitate, cei de la JW Steakhouse au un singur tip de burger in meniu. Cu crispy bacon. Si costa 55 de lei.

8. Simbio

La Simbio, burgerii sunt facuti de la zero in house. De la carne care e tocata acolo pana la chifla care iese din cuptorul bucatariei, burgerii de la Simbio sunt din vita alaturi de avocado, ceapa caramelizata, branza Gouda si au si optiunea de burger vegetarian facut din quinoa. Preturile variaza de la 24 – 34 lei.

9. Acuarela Bufet

In meniul restaurantului Acuarela bufet exista 4 tipuri de burgeri: un burger vegetarian, un burger vegan si 2 burgeri de vita, din care unul este insotit si de o nobila blue cheese. Preturile sunt de la 22 – 29 lei.

10. Switch.eat

La Switch.Eat, in zona Foisorul de Foc, burgerii sunt iuti, cu gorgonzola si pesto, clasici sau cu inele de ceapa. In meniu au si varianta unui burger vegetarian. Burgerii costa de la 24 – 34 de lei.

11.Burger Bar

Burgerbar e un loc cu multi burgeri. Burgeri simpli, cinstiti, doar cel frantuzesc fiind mai cu mot si e servit cu blue cheese. Preturile variaza de la 13 la 21 de lei.

12. The Drunken Lords

La Drunken Lords in Centrul Vechi exista 2 tipuri de burgeri: un burger de vita Black Angus cu inele de ceapa si bacon si un cheeseburger cu o selectie de branzeturi. Preturile sunt 20 de lei, respectiv 30 de lei.

13. Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe e american 100%, asa ca e clar ca in meniul lor veti gasi mai multe optiuni de burgeri: cu bacon, cu diverse sosuri cu guacamole, dar si burgeri de pui sau burgeri veggie.

14. The Beef Club

La The Beef Club, burgerii par sa faca parte dintr-un club select. Aici burgerii sunt cu foie gras si dulceata si cu alte ingrediente de top. Preturile sunt si ele pe masura, intre 42 si 52 de lei.

15. Red Angus Steakhouse

O carne de vita deosebita clar da alta aroma burgerilor. Asa e cazul si la restaurantul Red Angus Steakhouse unde puteti savura burgeri clasici. Cowboy, retete cu traditie si vita Red Angus, diversi burgeri va asteapta in meniu cu preturi de la 29 – 42 lei.

16. Trickshot

In restaurantul cu pista de bowling din Mall Promenada, burgerii sunt si ei diferiti. Unul are crema de trufe si pleurotus, celalat are si crema de fasole picanta. Oricare varianta de burger costa 32 de lei.

17. St. Patrick

La St. Patrick din Centrul Vechi, burgerii au meniul lor special. Asta pentru ca si burgerii sunt speciali: cu branza feta, burgeri imensi, burgeri umpluti cu branza cheddar, burgeri cu ciuperci. Preturile incep de la 37 de lei si ajung la 45 de lei.

18. Energiea

La Energiea au un singur tip de burger: Artisan burger cu cascaval, ciuperci, rucola, sosuri speciale si e servit cu inele de ceapa, cartofi wedges si salata. Burgerul costa 38 de lei.

19. Modelier

In casa din zona Matei Voievod, la bistro-ul Modelier aveti o varietate de burgeri: de vita, de pui, de miel sau burger vegetarian. Preturile incep de la 21 de lei si ajung la 39 de lei.

20. Ruby Tuesday

La Ruby Tuesday oferta de burgeri e mare: cu branza topita, cu ceapa pane, cu bacon, dar si varianta unor mini burgeri pentru cei care vor sa deguste, nu neaparat sa manance pe saturate.

21. Embassy

Si in restaurantele Embassy gasiti 3 variante de burgeri: classic burger, cheeseburger si burger cu bacon. Orice preparat alegeti din sectiuneade burgeri are pretul de 20 de lei.

Semnalate de cititori:

22. Biutiful

Si la frumosul Biutiful din Centrul Vechi gasiti burgeri. Unul mai mare, unul mai mic, unul la 34 de lei, celalalt la 22 de lei.

23. Ludic

Si in restaurantul plin de jocuri din zona Batiste exista 2 variante de burgeri. Astfel, la Ludic puteti comanda un burger clasic de vita (30 de lei) si unul vegetarian (29 de lei).

24. Bordello

La Bordello va asteapta o selectie de burgeri cu vita Angus: un burger clasic (32 de lei), un ramen burger (32 de lei) – acel burger cu chifla din taietei si un burger cu trufe (52 de lei).

25. Argentine (Herastrau)

La restaurantul cu steak si sushi din Herastrau gasiti un tip de burger din vita Black Angus. Acesta costa 45 de lei.

26. DonCafe

La cafeneaua braserie din dorobanti au un singur tip de burger, clasic, pe numele lui Don Burger. Il gasiti doar miercurea in meniu.

27. Beraria H

Si la beraria din Herastrau au strecurat un burger in meniul lor bogat. Acesta are carne de vita, mirodenii, dulceata de ceapa, salata si un ingredient secret. Costa 35 de lei.

28. Old Brick Pub

Un restaurant din cartierul Tei cu un meniu bogat si variat la capitolul burgeri: burgeri cu blue cheese, cu ciuperci, burgeri picanti si multe alt etipuri de burgeri sunt in meniul Old Brick Pub. Preturi de la 17 la 28 de lei.

29. The Pub (Universitatii)

La The Pub, chiar la Universitate langa statui, gasiti 3 tipuri de burgeri cu chifla facuta in casa. Burger cu carne de vita, burger de pui si un cheeseburger dublu. Preturile sunt intre 30 si 45 de lei.

30. Peter’s Kitchen

Ni s-a semnalat ca si la Peter’s Kitchen bistro servesc un tip de burger in meniu. Arata cam asa.

31. Fire Club

Si la Fire in Centrul Vechi ni s-a spus ca se gasesc burgeri buni. Hamburger clasic – 21 de lei, cheeseburger – 22 de lei si bruger cu ton captura – 43 de lei.

32. Van Gogh

La Van Gogh, cafeneaua din Centurl Vechi, gasiti 2 tipuri de homemade burgers. Unul clasic cu 50% carne Angus (32 lei) si un dirty burger (36 lei) care are si branza Gouda topita. Pentru 6 lei puteti adauga si alte topping-uri la alegere.

 

Voi unde ati mancat burgeri buni in Bucuresti, in ce restaurante, bistrouri, puburi sau baruri? 

 

O harta a acestor locuri o aveti mai jos: