Restaurante cu gradini si terase frumoase, partea a 2-a

8 mai 2015 | Locuri cool

Pe harta restaurantelor cu gradini si terase superbe din Bucuresti am adunat noi locuri care sa va inspire, noi recomandari de spatii pe care sa le vizitati in sezonul cald. In al doilea episod va prezentam terasele frumoase ale unor restaurante din Bucuresti, ale acelor localuri de top sau care chiar se autodefinesc restaurante.

Descoperiti aici si prima parte a listei cu restaurante cu gradini si terase frumoase din Bucuresti.

Asadar, iata lista cu gradini frumoase ale unor restaurante din Bucuresti.

Cantina Verde

Cantina Verde e unul din restaurantele italienesti care merita vizitate in Bucuresti. Situat in zona Titan, Cantina Verde dispune si de o terasa maricica, departajata de mici copaci, cu umbrele care sa fereasca clientii de soare. Mancarea e buna, preparata cu grija, deci Cantina Verde clar e un restaurant cu gradina pe care sa-l bifati.

Parma in Tavola

Restaurantul italian Parma in Tavola are una dintre cele mai frumoase terase din centrul Bucurestului. De fapt, e chiar o gradina, cu multa verdeata, multe flori, cu locuri si la un etaj improvizat. Mancarea e gustoasa, din bucataria italiana clasica, perfect de savurat in gradina cu natura bogata.

Ellinikon

Ellinikon este un restaurant gresesc foarte bun din Bucuresti. Mancarea e gustoasa, portiile rezonabile si preturile decente. Bonus, casa greceasca Ellinikon are o curte mare, cu gazon, umbrele mari si scaune de gradina. Terasa generoasa e perfecta pentru petreceri in aer liber, dar si pentru iesiri la relaxare alaturi de cei dragi.

Joseph Restaurant

Gradina lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, chiar si asa, cimentata toata. Partea din spate e acoperita cu un sopron, in fata sunt umbrele, cand e prea soare. Da, lipseste verdeata din peisaj, dar terasa de la Joseph Restaurant tot e una care merita sa ajunga in aceasta lista. Din cate am aflat, sezonul acesta gradina lui Hadad va avea haine noi. In rest, mancarea si alte aspecte la Hadad sunt de top, v-am spus in cronica.

Chong Qing

Restaurantul chinezesc Chong Qing a fost o surpriza neasteptata. In primul rand ca nu credeam ca vom manca asa bine aici si in doilea rand nu ne asteptam sa aiba o gradina asa frumoasa. Boema, plina de flori si verdeata, ascunsa de haosul orasului. De incercat, clar.

Aida Bistro

Terasa bistro-ului Aida e situata chiar in gradinile interioare ale palatului Bragadiru. Gradina Aida Bistro e ferita de zgomot, are un design simplu cu accente moderne si e inconjurata de verdeata. La Aida mancarea e buna, din bucataria portugheza. Asadar, gradina de la palat ede trecut pe lista locurilor de incercat.

Trattoria Amore 

Intr-o zona a Bucurestiului cu multa poezie, cu vedere la biserica Precupetii Vechi, Trattoria Amore are o gradina mare, cu multe urme de verdeata, un spatiu frumos pe strada Toamnei. Aici e Bucurestiul vechi cu poveste iar terasa de la Amore se incadreaza la fix in peisaj.

Beraria Siegfried 

Terasa berariei Siegfried e fix cum ne-am astepta sa fie o terasa de berarie. Chiar daca Siegfried e mai mult decat berarie, e chiar restaurant, si unul bun, terasa are fix aspectul unei carciumi nemtesti aduse in Romania. Mese mari de lemn, umbrele anti-soare, spatii pentru multi oameni cu pofta de viata. Si de bere. Si de mancare buna.

Ago

Restaurantul de lux Ago si-a extins design-ul special si in gradina. Terasa e cu vedere la lac, inconjurata de verdeata si un adevarat refugiu pentru clientii in cautarea unui loc care sa le inspire cat mai mult sentimentul de vacanta. Ago din Herastrau are o gradina superba, una care clar va fi pe placul multora.

Argentine

Argentine e tot in Herastrau, tot pe marginea lacului, tot un restaurant de top. Are 10 pe linie daca ne intrebati pe noi. Si are si o terasa mare, foarte asemanatoare cu cea de la Ago. Locuri multe, lacul aproape, mancare buna – sushi si fripturi, terasa Argentine e un alt loc perfect pentru evadari in oras.

Cherhanaua Ancora

Tot vecina cu Ago si Argentine, si Cherhanaua Ancora e un alt restaurant de top. De data aceasta cu accentul pe preparate din peste. Mancarea e buna, am scris despre asta deja. Ce va spunem acum e ca si terasa Ancora e mare si frumoasa, fix pe acea linie de design marinaresca, simplu si cu detalii de finete.

L’Atelier

L’Atelier e restaurantul frumosului hotel Epoque din fermecatoarea zona Cismigiu. Ferit de zgomot si de interferentele orasului, restaurantul are un foisor cu geamuri de sticla unde si iarna simti ca ai sta afara. Dar vara, L’Atelier are si terasa mica si cocheta, eleganta, locul unde puteti savura preparate din bucataria frantuzeasca de fine dining.

Amvrosia Restaurant Grecesc

Si in Pipera puteti gasi o oaza de relaxare. In gradina restaurantului grecesc Amvrosia, pe malul lacului, cu o priveliste linistitoare. Terasa Amvrosia e incapatoare, dar are acel de familiaritate specific tavernelor grecesti. Mancare v-am mai spus ca este foarte buna si recomandam sa o savurati pe terasa, spatiul cel mai primitor al acestui restaurant.

 

Mai jos si harta cu aceste terase si gradini frumoase ale restaurantelor din Bucuresti:

Voi ce gradini si terase frumoase mai stiti in Bucuresti? Ce sa mai trecem pe lista?