Restaurante cu locuri de joaca pentru copii

14 mai 2015 | Locuri cool

In Bucuresti, exista cateva restaurante care ofera clientilor sai si spatii de joaca pentru copii, acele locuri in care cei mici se pot juca in siguranta in timp ce parintii se bucura de masa in liniste. Incercam mai jos sa redam lista restaurantelor din Bucuresti cu locuri de joaca pentru copii. Daca mai stiti altele, va rugam sa ne dati de veste ca sa intregim lista si harta.

Asadar, ce restaurante din Bucuresti au spatii de joaca pentru copii?

1. Phill

Phill e un restaurant special gandit pentru parinti si copii. La parter, cei mici au un spatiu mare unde se pot juca, un loc adaptat tendintelor tehnologice. Langa spatiul de joaca e o cafenea, iar la etaj e restaurantul. Phill a fost premiat pentru concept si decor de revista de design interior nr 1 in lume.

Loc de joaca la Phill
Loc de joaca la Phill

2. Symphony Romanian Fusion

La restaurantul de pe Eminescu, clientii vor gasi preparate traditionale regandite astfel incat sa aiba mai putine calorii. Pe langa mancarea regandita, la Symphony au creat si un spatiu special pentru copii: un loc de joaca supravegheat video.

Loc de joaca Symphony
Loc de joaca Symphony

3. La Conac

La restaurantul de pe Pache Protopopescu, copiii au podul amenajat pentru ei si sesiunile de joc. Pe langa asta, La Conac cei mici sunt tot timpul sub supravegherea unei persoane specializate, si au si meniuri special concepute pentru ei.

Loc de joaca La Conac
Loc de joaca La Conac

4. Taverna Sarbului

Pe Tipografilor e un restaurant de referinta in Bucuresti, Taverna Sarbului. Pe langa binecunoscutul meniu traditional, la acest restaurant e loc si pentru copii, intr-o camera special amenajata cu jocuri, mobilier special si distractii pentru cei mici.

Loc de joaca Taverna Sarbului
Loc de joaca Taverna Sarbului

5. Casa Jienilor

La Casa Jienilor, restaurantul de pe strada Agricultori (zona Pache Protopopescu), exista un spatiu de joaca pe timp de iarna, si unul afara, in sezonul cald. De asemenea, pe site anunta si o camera cu jocuri electronice pe consola.

Loc de joaca Casa Jienilor
Loc de joaca Casa Jienilor

6. Trattoria Il Calcio (Obor)

La restaurantul din Obor al lantului Trattoria Il Calcio, clientii dispun si de un spatiu de joaca pentru copii. Bonus, camera este monitorizata video si parintii primesc ecrane portabile ca sa-si poata supraveghea copiii de la masa. Am inteles ca si la Trattoria Il Calcio din Herastrau au loc de joaca pentru copii unde au loc si activitati educationale pentru cei mici sub supravegherea unui animator.

Loc de joaca Il Calcio
Loc de joaca Il Calcio

7. L’Incontro (Kids)

In zona Titan, la restaurantul L’Incontro, proprietarii au anuntat pe site ca au deschis acum si L’Incontro Kids. Un loc special amenajat pentru copii, spatiu de joaca, supraveghere permanenta si loc care poate fi inchiriat pentru petrecerile celor mici.

Loc de joaca L'Incontro
Loc de joaca L’Incontro

8. Britannia

Britannia e un restaurant care are si un club pentru copii. Un intreg etaj doar pentru ei cu diverse spatii de joaca si mult loc pentru activitati. Britannia Kids Club e un fel de restaurant al copiilor unde manaca joaca pe paine.

Loc de joaca Britannia
Loc de joaca Britannia

9. Grand Cafe Van Gogh

La Van Gogh in Centrul Vechi au o camera pentru copii unde sa se joace. Bonus, in week-end copiii au un etaj doar al lor. Unde nu se fumeaza, desigur si unde la brunch-ul gratuit pentru ei, cei mici au jucarii si puzzle-uri la dispozitie. Detalii despre meniu si eveniment.

Loc de joaca Van Gogh
Loc de joaca Van Gogh

10. Bierhaus 67

Si la beraria  Bierhaus 67 exista un loc de joaca special amenajat pentru copii, un loc in care cei mici se pot juca sub supravegherea unei persoane calificate.

Loc de joaca Bierhaus 67
Loc de joaca Bierhaus 67

11. Sevis

Un restaurant intr-un parc, aproape de un alt loc pentru copii, unde veti gasi un spatiu de joaca pentru copii intr-o gradina cu verdeata, dar si intr-un spatiu amenajat in interiorul restaurantului. Un tobogan, o piscina, un leagan, o trambulina, o masa de joaca si alte instalatii sunt in gradina din acest spatiu dedicat celor mici.

Loc de joaca Sevis
Loc de joaca Sevis

12. Chez Marie Garden

Restaurantul Chez Marie, locatia din Berthelot, are un spatiu de joaca afara. La aer curat, aproape de cateva mese din gradina, la Chez Marie spatiul de joaca e ideal pe timpul verii.

Loc de joaca Chez Marie Garden
Loc de joaca Chez Marie Garden

13. Fabrica

Fabrica, restaurantul-bar-gradina-club, are si un spatiu pentru copii. E, de fapt, mai mult un mic parc pentru copii cu nisip, leagane, trambulina si alte distractii. Inauntru nu stim daca au ceva amenajat, dar pe timpul verii asta e un loc perfect de joaca.

Loc de joaca Fabrica
Loc de joaca Fabrica

14. J’ai Bistrot 

In curtea mare a frumosului J’ai Bistrot, copiii au un loc al lor unde sa se joace. Nu e nimic amenajat, e ca si cand s-ar juca in curtea bunicii. Dar ce e interesant pentru cei mici e ca la J’ai Bistrot se organizeaza multe evenimente pentru copii: intalniri cu diverse personaje, piese de teatru si alte jocuri organizate.

 

Loc de joaca J'ai Bistrot
Loc de joaca J’ai Bistrot

 

Harta restaurantelor din Bucuresti cu locuri de joaca pentru copii: