Restaurantele cu cele mai frumoase privelisti din lume

20 aprilie 2015 | Locuri cool

Ingredientele esentiale pentru un restaurant de succes sunt: mancare buna, servicii de calitate, atmosfera placuta si un design cat mai ingrijit. La aceste elemente (ordinea fiind atat de subiectiva incat nici nu vom mai discuta despre aceasta), in unele cazuri, se adauga si altfel de ingrediente. Acestea diferentiaza un restaurant de un altul prin povestea locului, prin semnatura arhitectului care s-a ocupat de decor sau prin privelistea oferita oaspetilor.

Noi credem in misiunea mancarii bune in restaurante, cauza pentru care militam in toate cronicile de pe Restograf si despre care am vorbit pe larg si in articolul de aici. Dar asta nu inseamna ca ramanem imuni atunci cand vedem ca in lume exista niste restaurante precum cele din pozele de mai jos, locuri care ofera clientilor sai niste privelisti absolut incantatoare.

 

 Voi ati adauga niste localuri din Romania la aceasta lista? Ce restaurante cu privelisti superbe ati gasit in tara noastra? 

 

Sursa imagini: paginile restaurantelor:

Detalii:

1. Restaurantul The Rock din Zanzibar, Tanzania – priveliste superba asupra calmului ocean.

2. Restaurantul Sirocco din Bangkok, Thailanda – priveliste panoramica asupra orasului si a luminilor sale.

3. Restaurantul The Grotto din Krabi, Thailanda – priveliste asupra marii direct dintr-o pestera antica.

4. Restaurantul Soho House dinWest Hollywood – un restaurant pe acoperisul unei cladiri de unde se vede orasul in toata speldoarea sa.

5. Restaurantul Grota Palazzese din Puglia, Italia – un restaurant din grota cu o priveliste minunata la mare.

6. Restaurantul El Farallon din Cabo san Lucia, Mexic – un restaurant printre stancile impresionante din Oceacul Pacific.

7. Restaurantul Skyline din Queenstown, Noua Zeelanda – un restaurant cu o priveliste incantatoare a muntilor si lacului, un peisaj superb mai ales la apus.

8. Restaurantul Edelweiss din Murren, Elvetia – terasa ofera o priveliste fermecatoare a mai multor munti din statiunea pitoreasca.

9. Restaurantul Le Panoramic din Charmonix, Franta – o priveliste minunata a muntilor Mont Blanc.

10. Restaurantul Le Jules Verne din Paris, Franta – situat in turnul Eiffel, acest restaurant ar euna din cele mai frumoase privelisti asupra orasului iubirii, Paris

11. Restaurantul Caldera din Santorini, Grecia – priveliste superba pentru un apus minunat din insula albastra.

12. Restaurantul Sierra Mar, Big Sur, California – cocotat pe varful unei stanci, restaurnatul ofera oaspetilor privelisti parca rupte din filme.

13. Restaurantul Fangweng din Hubei, China – localul construit in stanca este denumit si restaurantul care atarna, construcite care ofera prilejul unor peisaje mirifice.