Restaurantul din Bucuresti cu patinoar in gradina

8 decembrie 2016 | Noutati

Sezonul rece are mai multi asi in maneca, iar un restaurant din Bucuresti stie si cum sa joace aceste carti. Mai exact, la jocul winter wonderland, Athénée Palace Hilton castiga detasat inaugurand un patinoar in curtea hotelului, acolo unde vara e terasa La Strada.

Patinoar_Hilton

Sa va spunem si detaliile acestui proiect.

Athénée Palace Hilton Bucuresti anunta inagurarea primului patinoar instalat in cadrul unui hotel, lansat odata cu debutul sezonului festiv pe care hotelul il marcheaza sub conceptul „Hilton’s Winter Wonderland” – un tinut de poveste la Hilton.

Construit pe terasa La Strada a restaurantului Roberto’s din cadrul hotelului, cu acces dinspre Calea Victoriei, patinoarul acopera o suprafata de 72 de metri patrati si este dedicat in special copiilor, dar nu numai. Spatiul de patinaj este disponibil atat oaspetilor hotelului, cat si publicului larg pe intreaga perioada a sarbatorilor de iarna, pana la finalul lunii decembrie. Pretul este de 15 Ron de persoana si include inchirierea patinelor speciale pentru suprafata patinoarului. Oaspetii cazati in hotel vor putea folosi echipamentele si patinoarul fara niciun cost.

Hilton_bufet

Patinoarul este deschis de luni pana vineri intre 13.00 si 16.00, iar sambata intre 12.00 si 18.00. In timpul saptamanii, dupa ora 17.00, patinoarul va fi disponibil pentru rezervari de grupuri si petreceri. In zilele de duminica accesul pe patinoar este disponibil numai pentru participantii la brunch-ul duminical ce are loc saptamanal intre 12.30 si 16.30. Oaspetii se pot incalzi cu ciocolata calda, ceai sau vin fiert comandate de la barul exterior si pot gusta preparate de sezon.

Hilton_bauturi_calde

Aykut Korkmaz, General Manager Athénée Palace Hilton Bucuresti a declarat: „In fiecare an incercam sa ne uimim oaspetii cu amenajarile spectaculoase si cu petrecerile pe care le organizam de Craciun si de Anul Nou. Anul acesta am decis sa mergem chiar mai departe si sa ne bucuram de o luna intreaga de sarbatoare. De aceea am ales conceptul Hilton’s Winter Wonderland si am creat taramul de poveste al Athénée Palace Hilton, unde patinoarul de pe terasa va fi atractia principala mai ales pentru copii.”

Sarbatorile de sezon au debutat la hotel in ziua de Sfantul Nicolae, vor continua cu petrecerile de Craciun si Revelion, precum si cu evenimentele spectaculoase care se vor desfasura pe intreaga perioada a lunii decembrie.

PETRECERI FESTIVE SI BRUNCH DUMINICAL PE GHEATA

In fiecare duminica din luna decembrie, oaspetii care vor alege brunch-ul de la Athénée Palace Hilton se vor bucura de acces gratuit pe patinoar. Acesta va fi dedicat brunch-ului duminical in zilele de 11 si 18 decembrie, precum si pe data de 25 decembrie, cand va avea loc un brunch special pentru ziua de Craciun. Bucatarii hotelului vor pregati un bufet impresionant, iar copiii se vor distra la locul de joaca dedicat sau patinand in spatiul amenajat.

Hilton_patinoar

In plus, pe intreaga perioada a lunii decembrie, hotelul le ofera clientilor corporate ocazia sa rezerve petreceri de final de an care vor include accesul pe patinoarul amenajat.

Pentru mai multe informatii sau rezervari, puteti suna la numarul +40 21 303 3777 sau trimite un email la adresa hmeetings.bucharest@hilton.com.

Despre Athénée Palace Hilton Bucuresti

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate si prestigioase hoteluri din Bucuresti. Construit in 1914, hotelul este un adevarat punct de reper istoric situat in inima orasului, in Piata Revolutiei. Hotelul ofera cazare la cele mai inalte standarde in cele 272 de camere si apartamente, servicii premium de intalniri in cele 13 sali de conferinta complet echipate, un Club de Sanatate si Fitness, si conditii rafinate de servire a mesei in cele doua restaurante, terasa si bar.