Restaurantul La Belle Epoque inchis de ANAF Antifrauda pentru 30 de zile

19 martie 2015 | Noutati

La Belle Epoque inchis de ANAF AntifraudaRestaurantul La Belle Epoque de pe Beller a fost inchis in urma cu cateva zile, pe o perioada de 30 de zile, pana in data de 16 aprilie, in urma unui control antifrauda de la ANAF. Acestia au fost obligati sa puna la vedere un afis pe care scrie mare, cu rosu: „Activitate suspendata de Antifrauda ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale.” – dupa cum se vede si in fotografii.

Alaturi, reprezentantii restaurantului au pus si ei un afis in care isi prezinta punctul de vedere:

„Dragi clienti, In urma unui control ANAF, desfasurat in seara de sambata, 14 martie, orele 23.00, restaurantul La Belle Epoque a fost inchis pentru 30 de zile si amendat cu suma de 10.000 de lei din urmatoarele considerente: nerespectarea unei proceduri administrativ-contabile (completare dispozitie de plata predare monetar) prin care se certifica faptul ca la sfarsitul programului s-au predat banii incasati de catre ospatari caseriei centrale. Avand in vedere acestea, consideram ca inchiderea locatiei pentru 30 de zile, pe motiv de frauda fiscala si ne-emitere de bonuri fiscale este complet eronata si exagerata. Ne cerem scuze clientilor, furnizorilor si tututor colaboratorilor pentru disconfortul creat si speram sa depasim aceasta situatie neplacuta cat mai curand. Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu acelasi drag incepand cu 16 aprilie.”

Actiunea ANAF nu e singulara, au fost inchise mai multe restaurante in acelsi fel in ultimele saptamani, in zonele Decebal, Dorobantilor si in alte locuri, si va continua intr-un ritm sustinut, ne-au comunicat oficialii ANAF contactati.

Cei care au informatii despre alte restaurante inchise in urma controalelor de acest fel sunt rugati sa ne informeze si sa ne trimita, eventual, si fotografii, pentru a le publica.

PS: alte detalii intr-un articol din Mediafax (click pentru a deschide)