Restaurantul La Brace din Sinaia

12 ianuarie 2014 | Noutati

Restaurant La Brace - Sinaia 08Motto: O mancare delicioasa este ca o poveste frumoasa. Nu o uiti niciodata. Te asteptam cu drag sa continuam povestea, in acelasi stil savuros.

Amplasat in Sinaia, pe strada Costilei nr. 27, in imediata apropiere a Telegondolei, restaurantul La Brace isi propune sa ofere clientilor sai nu doar mancare, ci mai degraba o experienta ce merita retraita cat mai des.

Cunoscut deja publicului iubitor de munte, restaurantul ce a functionat in aceeasi locatie pana in 2010, s-a redeschis in Sinaia la sfarsitul anului 2013, cu o noua infatisare.

Complet renovat, cu o imagine ce poarta semnatura arhitectului Robert Marin, restaurantul dispune de 170 locuri, din care 100 la etaj pentru fumatori, 50 la parter in zona de nefumatori si 20 pe terasa, la butoaie pline cu jar.

La Brace spune povestea delicioasa in care se unesc arome, retete si experiente din stilul culinar romanesc si cel mediteranean. Preparatele se gatesc folosind ingrediente proaspete – carne, legume, smantana, unt, oua, ciuperci, lamai, ierburi si condimente – valorificand gusturi si traditii romanesti, asezonate cu vinul potrivit, dar si savuroase preparate din bucataria mediteraneana – pizza, focaccia, lipie, salate, paste si o varietate de preparate din carne si branzeturi fine.

Pentru a da savoare bucatelor, se gateste la jar si la cuptor cu lemne. Una din surprizele noului La Brace este terasa cu foc si jar la butoaie, unde vizitatorii se pot incalzi cu vin sau tuica fiarta si frigarui surpriza.

La Brace reinvie traditia apreciata de gurmanzi, intr-un peisaj de munte incantator, avand padurea de brazi din vecinatate, atmosfera inflacarata de lemnele din semineu, de butoaiele cu foc de pe terasa si de povestea rescrisa de arhitectura moderna si rafinata.

Contact

Telefon: 0737.57.11.01 sau 0344.266.190
Site: www.labrace-restaurant.ro
Mail: labracesinaia@yahoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/LaBraceRestaurant

Persoana de contact: Fredi Ghiaus