Restaurantul LETT’S 35, deschis cu o investitie de peste 320.000 de Euro

15 decembrie 2012 | Noutati

YU-KA-NYS ALTERNATIVE a inaugurat recent in zona Dorobanti a Capitalei LETT’S 35, un restaurant cu specific italienesc, in urma unei investitii de peste 320.000 de euro.

“Localul este unul cu o imagine exclusivista, mancarea este intotdeauna proaspata si de calitate, iar preturile noastre sunt situate sub cele ale restaurantelor comparabile din zona si intentionam sa le pastram la acest nivel”, a declarat Nicoleta Ilie, managerul LETT’S 35.

LETT’S 35 este un restaurant elegant, modern, decorat minimalist, care are o bucatarie bogata in retete mediteraneene, cu multe preparate din carne, in special, din peste si fructe de mare.

„ Cei peste 320.000 de euro investiti au fost directionati catre renovarea si amenajarea spatiului, angajati si catre stocul initial de produse”, a mai spus Nicoleta Ilie.

Capacitatea noului restaurant din Dorobanti, localizat pe strada Radu Beller la numarul 35, este de pana la 100 de locuri.

Despre LETT’S 35

Conceptul amenajarii este unul minimalist si radical chic, sust­inut de configurat­ia spatiului, inconjurat de o terasa acoperita, ce va fi folosita si pe perioada iernii cu incalzitoare. LETT’S 35 a fost special gandit pentru a impaca gusturile pretentioase ale oamenilor de afaceri cu acelea ale pasionatilor de muzica live.

(comunicat de presa)