Restograf te trimite la cel mai bun restaurant din lume!

10 decembrie 2019 | Noutati

Ce ai zice de o cină în doi, pe Coasta de Azur, la cel mai bun restaurant din lume? Tu doar intră în concurs Restograf, iar de restul ne ocupăm noi!

Și să ne înțelegem de la început… vorbim de trei zile petrecute în sud-estul Franței, cu bilete de avion și cazare oferite de Restograf. Plus cina la cel mai bun restaurant din lume, la care te trimitem tot noi!

concurs restograf

Imaginează-ți cum ar fi să petreci trei zile de vis pe Riviera Franceză, împreună cu jumătatea ta! Să fii la un pas de Nisa, Monte Carlo sau Cannes… Să admiri toate peisajele superbe din acest colț de rai… Și poate chiar să te întâlnești cu o vedetă de rang internațional!

Simbol al eleganței și al luxului, dar și un loc în care arta și cultura se îmbină armonios, Coasta de Azur rămâne o destinație de top și una în care cu toții visăm să ajungem.

Ei bine, acum visul îți poate deveni realitate mai ușor ca oricând!

Ce trebuie să faci?

E foarte simplu! Ai de parcurs doar câțiva pași. Mai exact…

  • Pasul 1: DESCARCĂ aplicația Restograf din App Store sau Google Play;
  • Pasul 2: FĂ-ȚI CONT, alege restaurantul la care vrei să mergi și REZERVĂ o masă (poți face asta fie de pe platforma restograf.ro sau direct din aplicație);
  • Pasul 3: ONOREAZĂ REZERVAREA făcută și intri automat în concurs.

Un detaliu important: în momentul în care faci o rezervare la restaurant, vei primi un SMS și e-mail de confirmare. Păstrează-le, căci astfel vei face dovada rezervării făcute, în cazul în care ești ales câștigător la concurs Restograf.

Și încă ceva… cu cât faci mai multe rezervări, cu atât ai mai multe șanse la tragerea la sorți! Însă reține: numai rezervările onorate îți aduc șanse de câștig.

Ce include marele premiu?

Premiul întâi constă într-un voucher pentru o cină de două persoane la restaurantul ales drept cel mai bun din lume în cadrul World’s 50 Best Restaurant Awards de anul acesta (eveniment considerat un fel de Oscar în lumea fine dining). 

Și asta nu e tot! Premiul întâi include și cheltuielile de transport și cazare pentru un sejur de două nopți în Meton, pentru tine și persoana pe care o alegi să te însoțească.  

Premiul doi

Un alt norocos câștigă marele premiu? Nu-i nimic! Ai șansa să câștigi una din cele trei trotinete electrice Ninebot by Segway KickScooter, acordate drept premiul doi.

 
Grăbește-te, concursul se desfășoară până la 31 decembrie! Și nu uita… mai multe rezervări, mai multe șanse de câștig!


Dacă vrei să afli mai multe detalii, citește regulamentul concursului.