Retetele preferate ale Adei Condeescu

12 mai 2016 | Interviuri

Ada Condeescu iubeste sa intre in pielea unui personaj, ne e clar ca ii place si sa iasa la restaurant si sa descopere preparate super bune pe care le si tine minte. Dar cand vine vorba de retete, Ada ne reaminteste ca e o actrita, ca timpul e limitat iar partea de bucatareala nu e tocmai o piesa centrala in puzzze-ul ei.

Ne-am dat seama din raspunsul la intrebarea: dar retetele tale preferate, acestea care sunt? Ce iti place cel mai mult sa mananci la mic-dejun, la pranz si la cina?

image2credite foto: Tibi Vintur; makeup Roxana Minea, hair Nicoleta Barsan

Ada Condeescu: Micul dejun nu este ceva foarte regulat la mine, mi se intampla extrem de rar sa simt nevoia de a manca dimineata. Imi place insa laptele rece sau un iaurt poate un croissant. Pranzul si cina cumva pentru mine sunt totuna si depinde mult de ce am chef in ziua respectiva, de unde ma aflu sau ce am de facut: paste, peste, carne poate fi orice, doar sa fie bine preparat!

Iar ca sa revenim la ideea ca chiar ii place mancarea buna, mai avem si ultimul set de intrebare-raspuns cu Ada:

Restograf: Pe unde te-ai plimbat tu si prin tarile pe care le-ai vizitat: care e cel mai bun lucru pe care l-ai mancat in unul dintre aceste locuri sau, de ce nu, chiar aici la noi in Romania?

Ada Condeescu: Eram in vacanta, intr-o insula, si acolo cred ca am mancat cel mai bun homar la gratar. A fost pur si simplu perfect, abia adus din mare!

 

Descopera mai multe despre Ada Condeescu

Descopera restaurantele preferate ale Adei Condeescu