Ritual Bistro

Vizualizari 4.774 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Ritual Bistro este locul ce iti aduce atmosfera relaxanta a livingului tau in timpul unei zile pline. Mic dejun, pranz, cina? Ritual le are pe toate! Bistro-ul a luat nastere din dorinta noastra de a concepe un loc placut, cu mancare gustoasa, dar sanatoasa. Intreg meniul nostru este compus din ingrediente proaspete si naturale. Alege smoothie-uri vitaminizante din fructe mereu fresh,cafea aromata, pentru un boost de energie, sau Fritz Burger-ul nostru, atunci cand simti nevoia sa ai o zi libera de la dieta.

Noi iti aducem preparatele fresh si atmosfera relaxanta. Ritual este diversitate intr-un singur bistro: gazduim evenimente culturale, lansari de carte, targuri de autor, dar si evenimente de entertainment, stand-up comedy si live music. Alege ceea ce ti se potriveste si vino sa incerci experienta Ritual, unica (si de calitate).

Ritual este pentru cei ce vor sa manace sanatos, sa isi mentina sau sa piarda din greutate, printr-un meniu bogat si divers. Daca programul incarcat nu iti permite sa ai grija de mesele tale zilnice, noi iti livram mancarea pentru toata ziua! Dieta noastra este personalizata in functie de grupa sanguina si este recomandata abia dupa efectuarea analizelor medicale, atat la inceputul, cat si la sfarsitul colaborarii noastre.

In fiecare dimineata poti primi felurile de mancare adecvate preferintelor tale culinare, iar la sfarsitul celor 21 de zile, poti observa si singur diferentele. Poti ajunge sa cantaresti cu aprox. 8 kg mai putin!

Alege Ritual Bistro pentru startul unei noi zile, pentru pauza de pranz sau iesirea relaxanta dupa programul de munca incarcat.
Localizare Ritual Bistro

Biserica Amzei 29, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Un local de evitat.

Mancare proasta, frig iarna, toalete murdare si fara..sapun iar chelnerii sunt de foarte nesimtiti. LA fel si proprietarul localli, o cucoana cu aer de precupeata, de aproape 150 kg, care tipa la clienti daca indraznesc sa-i faca cea mai mica observatie.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − one =



Taguri: , , , , , , , , ,