FoodService & Hospitality Expo 21-23 Septembrie 2019 ROMEXPO

17 septembrie 2019 | NoutatiHoreca Insight este platforma online B2B destinată tuturor profesioniștilor din industria ospitalitatii și HORECA și sursă relevantă de informare și comunicare. Horeca Insight are de asemenea o bogată experiență în organizarea de evenimente business-to-business, precum și de a reuni și premia performanța în industrie în cadrul galei Horeca Awards.

Începând cu anul 2018 Horeca Insight organizează unica expoziție de pe piața locală cu participare internațională dedicată exclusiv sectorului B2B HORECA – FoodService & Hospitality Expo. Expoziția se desfășoară pe durata a 3 zile, 21-23 septembrie 2019, la ROMEXPO – spațiu care dispune de toate facilitățile necesare amplasării standurilor și organizării evenimentelor conexe: sesiuni de gătit, seminarii, prezentări. FoodService & Hospitality Expo este un eveniment care vine în întâmpinarea unei nevoi de a reuni sub același “acoperiș” deopotrivă profesioniști și jucători importanți ai industriei într-un cadru organizat care permite interacțiunea și crearea unor parteneriate de durată.

 

Pentru expozanți este o oportunitate de a-și prezenta portofoliul de produse, inclusiv ultimele inovații, de a primi feedback direct de la concurența pe aceeași nișă, dar și de la consumatorul final. Printre expozanți se vor număra furnizori de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de produse de patiserie, panificație și cofetărie, furnizori de produse lactate și din carne, legume și fructe, produse congelate, furnizori de echipamente și accesorii dedicate Horeca.

 

Vizitatorii FoodService & Hospitality Expo se pot aștepta să exploreze gama completă de produse ale furnizorilor preferați sau de a iniția noi parteneriate, vor putea testa produsele sau participa la workshop-uri susținute de profesioniști, vor putea comunica direct și informal care sunt așteptările lor de la furnizori pentru colaborările viitoare.

 

Prima ediție s-a bucurat de prezența a 2000 de vizitatori, profesioniști din industrie și 50 de expozanți; seminariile și show-urile culinare au fost un punct de atractie pentru vizitorii interesați de provocările industriei.

 

Pentru înscrieri și informații, vă invităm să accesați site-ul dedicat expoziției: www.horecainsight.ro/expo/ sau să contactați florela.ciobotaru@horecainsight.ro; doina.vladutu@horecainsight.ro