S-a deschis primul bagel-shop din Romania. Nu stim ce este, dar pare bun.

13 aprilie 2014 | Noutati

Bagel Brunch - bagel-shop Piata Floreasca BucurestiSub deviza „Deliciously fresh”, Bagel Brunch este primul bagel-shop din Romania, fiind fondat din 2012. Dupa luni de slefuire, si-a deschis usile intr-un loc cochet si prietenos, situat pe strada Putul lui Zamfir nr. 60, unde te intampina cu un miros puternic de paine calda, cafea proaspat macinata si fructe stoarse.

Ce inseamna un bagel-shop?

Ei bine, inseamna ca avem ca vedeta principala in meniu un produs de panificatie, ce dateaza de la inceputul secolului al XVII-lea, din Krakovia, unde, conform istoriei, era oferit drept cadou femeilor care dadeau nastere. Mai tarziu, bagelul a fost introdus in USA, odata cu emigrarea evreilor polonezi la sfarsitul secolului al XIX-lea, unde a declansat frenezia „new york bagel”, fiind imediat adoptat cu drepturi depline. In momentul de fata bagel-shopurile reprezinta o industie de peste 2,6 mld de dolari anual.

Bagel vs. Chifla /Ciabatta /Croissant.

Ceea ce il face suportul ideal pentru orice gustare copioasa este reteta sa.
Surpriza placuta este consistenta lui moale si pufoasa din interior, datorata procedeului de dospire si fierbere inainte de a fi rumenit la cuptor. In timp ce, exteriorul cu cheddar, seminte sau orice alta varianta, te poate face sa fii un fan dedicat unui anumit sortiment.

Bagel Brunch este mai mult decat un bagel-shop, este locul intim, unde cafeaua, freshul si bagelul isi dau intalnire intr-un ambient retro, in care nu poti rezista sa nu faci popas pentru micul dejun sau sa evadezi de la birou in pauza de pranz.

https://www.youtube.com/watch?v=Dmxb3kD4caM&feature=youtu.be

Strada Putul lui Zamfir, nr. 60, Sector 1, Bucuresti
Telefon comenzi : 0751 100 353
Mail: shop@bagelbrunch.ro

(comunicat de presa)